Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОЗНАТО ВРЕМЕ И МЕСТО САХРАНЕ БОЈАНЕ ЈАНКОВИЋ: Ево када ће је ожалошћена породица и пријатељи испратити на вечни починак

Водитлејка Бојана Јанковић пронеђена је мртва у вом стану у 46. години живота, а узрок смрти још увек није познат

1713884698_1713685256_Foto-Printscreen-Instagram-_bojaaana__-6627ce1aee566.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - _бојааана__
Oglas

Данас је објављена умрлица Бојане Јанковић, која је пре неколико дана пронађена мртва у свом стану у Београду.

Њу ће ожалошћена породица, пријатељи и колеге на вечни починак испратити у петак, 26. априла 2024. године у 14:30 на београдском Новом гробљу.

Подсећамо, Бојана Јанковић преминула је у 46. години. Њено беживотно тело пронађено је у њеном стану. Узрок смрти није званично потврђен, али према незваничним информацијама, Хитна помоћ је око 19 сати констатовала Бојанину смрт, а на телу није било видљивих трагова насиља. О њеној смрти обавештено је Више јавно тужилаштво у Београду које је наредило обдукцију, а тело познате водитељке је затим превезено на Институт за судску медицину у Београду.

Ова лепа и шармантна плавуша се прославила као водитељка Пинкове култне емисије "Цитy", након чега се повукла са малих екрана. Својевремено се и враћала својој првој љубави телевизији, а овако је говорила о свом послу.

- Повратак новинарству, мојој љубави на првом месту, па тек онда професији, није случајно. То је последица огромне жеље да радим оно што ме највише испуњава, што ме чини срећном и професионално ми представља изазов - рекла је Бојана, па открила колико је жени тешко да се докаже на медијском небу:

- Тежину одређује начин на који желиш да се докажеш. Уколико ти је важно да се само појавиш, то данас можеш учинити лако, на безброј начина. Свако данас може да скрене пажњу на себе. Уколико изабереш други пут који подразумева знање, упорност и пристојност, логично да је теже. Медији данас траже јефтину и брзу атракцију, али увек на крају опстају и остају праве вредности и квалитет. Бити жена је тешко где год се налазили, у Србији или било где на свету. Предрасуде су веће, а самим тим се намеће и већа потреба за доказивањем.

Бојана је три године радила као саветник за европске интеграције у Министарству енергетике, заштите животне средине и просторног планирања, а тада је открила како су политичари гледали на њу као водитељку.

- Као и на све друге који раде у Влади. Оно што свакога од нас може да издвоји јесте однос ка послу који треба да буде на највишем могућем нивоу, а ја сматрам да сам управо тако радила свој посао.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas