Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛЕДЊА ФОТОГРАФИЈА ЛИЈАМА ПЕЈНА: Ко је девојка са којом је боравио у хотелу пре него што је настрадао?

Ова инфлуенсерка (25) налази се на фотографији са покојним певачем некадашње популарне групе "Оне Дирецтион" на његовом последњем посту на апликацији "Снапцхат"

1729157858_Foto-Profimedia-Printscreen-X-Poptaless.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ X - Попталесс
Oglas

Шокантна смрт Лијама Пејна у 31. години скренула је пажњу на његову девојку Кејт Касиди. 

На последњој његовој фоотграфији су били заједно.

 

Ова инфлуенсерка (25) налази се на фотографији са покојним певачем некадашње популарне групе "Оне Дирецтион" на његовом последњем посту на апликацији "Снапцхат", а која је објављена само неколико минута пре него што је пао са трећег спрата хотела у Буенос Ајресу, у Аргентини и трагично скончао. 

Спаковала се и отишла два дана пре смрти

Према његовој девојци Кејт Касиди, пар је планирао да посети само пет дана, али је на крају остао две недеље - због чега је она отишла два дана раније.

Она је 14. октобра рекла да је одлетела назад у Мајами, док је Пејн остао.

- Била сам тако спремна да одем. Искрено, волим Јужну Америку, али мрзим да се предуго задржавам на једном месту. А требало је да будемо тамо отприлике пет дана, претворено у две недеље - рекла је у свом Тик Ток видеу.

Две године уназад па до момента његове смрти, Пејн и Касиди су били нераздвојан пар иако су, према наводима страних медија, током своје везе имали успона и падова. 

Борили се против гласина о раскиду

Маја месеца прошле године почеле су да колају гласине да су Лијам и Кејт раскинули и то све јер нису објавили ниједну заједничку фотографију цео април месец. 

Након појављивања ових гласина, Извор близак пару рекао је за "Тхе Сун" да је пар и даље у вези али да је Лијам фокусиран на своју музику, а Кејт тренутно борави у САД. Убрзо затим, јуна месеца, објавили су заједничку фотографију на којој се држе за руке, а затим се појавила и папарацо фотографија на којој су виђени да заједно напуштају место забаве у Лондону, па су и гласине престале. 

Заједно у његовим последњим данима

Судећи по последњем видеу и фотографијама које су објављење на Лијамовом "Снапцхат" налогу, Кејт је била са њим до његовог последњег дана. 

"Диван дан у Аргентини," написао је Лијам на његовој последњој објави, на којој се види како срец́но позира са својом партнерком Кејт Касиди док су гледали у огледало.

Шта се догодило?

Према полицијском саопштењу "Лијам Џејмс Пејн, композитор и гитариста, бивши члан групе Оне Дирецтион, преминуо јенакон пада са трец́ег спрата хотела у Буенос Ајресу.

У другом полицијском саопштењу, након што је смрт потврђена, наводи се да су полицајци упуц́ени у хотел након хитног позива "који је пријавио агресивног мушкарца који је можда био под утицајем дроге и алкохола".

Када су стигли, главни службеник је рекао да је чуо гласну буку у унутрашњем дворишту хотела.

Пејн је имао импресивну каријеру и као соло уметник и као члан поп сензације "Оне Дирецтион". Поп група је имала четири албума која су достигла прво место у Великој Британији, а Лиамов деби соло сингл "Стрип Тхат Довн" заузео је трец́е место на званичним листама УК.

Али оно што је пунило новинске ступце последњих недеља нису вести из Лиамове музичке каријере, вец́ детаљи из његовог приватног живота. 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas