Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОРОДИЛА СЕ КАРДИ Б: Родила ћерку мужу од ког се разводи због наводне преваре (ФОТО)

Иако су у процесу развода њен још увек законити супруг је дошао у породилиште

1726222140_kardi-b.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - иамцардиб
Oglas

Реперка Карди Би на свет је у четвртак донела треће дете са отуђеним супругом Офсетом, од кога се тренутно разводи.

Хитмејкерка је поделила низ фотографија са ћерком на друштвеним мрежама, а честитке само пљуште. На фотографијама из породилишта је био и њен отуђени муж.

Разводи се

Подсећамо, реперка је на дан када је јавности објавила да је трудна затражила развод од супруга и то усред гласина о његовој превари. Такође тражи старатељство над децом, ћерком Калчур (5) и сином Вејвом (2).

- Удаљили су се. То ју је нагнало на ову одлуку више него ишта друго. Ово је нешто што она жели да уради. То није нешто што се догодило преко ноћи. На истој су страници. Удаљили су се и тај осећај је с временом постао све јачи - рекао је извор за Паге Сиx.

Подсетимо, ово није први пут да Карди подноси захтев за развод брака. 2020. године је урадила исту ствар, али се два месеца касније предомислила и помирила са супругом с којим се венчала 2017. године.

Умало изгубила бебу

Реперка је у авгусут открила да је доживела "чудну несећрећу", због које је накртако била парализована и умало изгубила бебу ћаскајући са фановима на X Спаце-у.

- Имала сам чудну несрећу. Не знам како се десило, није било безазлено, болело је. То се заиста не дешава често, али постало је велико до те мере да сам била буквално парализована. Умало сам изгубила бебу - открила је.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas