Oglas
· · Komentari: 0

PORODILA SE KARDI B: Rodila ćerku mužu od kog se razvodi zbog navodne prevare (FOTO)

Iako su u procesu razvoda njen još uvek zakoniti suprug je došao u porodilište

1726222140_kardi-b.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - iamcardib
Oglas

Reperka Kardi Bi na svet je u četvrtak donela treće dete sa otuđenim suprugom Ofsetom, od koga se trenutno razvodi.

Hitmejkerka je podelila niz fotografija sa ćerkom na društvenim mrežama, a čestitke samo pljušte. Na fotografijama iz porodilišta je bio i njen otuđeni muž.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Razvodi se

Podsećamo, reperka je na dan kada je javnosti objavila da je trudna zatražila razvod od supruga i to usred glasina o njegovoj prevari. Takođe traži starateljstvo nad decom, ćerkom Kalčur (5) i sinom Vejvom (2).

- Udaljili su se. To ju je nagnalo na ovu odluku više nego išta drugo. Ovo je nešto što ona želi da uradi. To nije nešto što se dogodilo preko noći. Na istoj su stranici. Udaljili su se i taj osećaj je s vremenom postao sve jači - rekao je izvor za Page Six.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Kardi podnosi zahtev za razvod braka. 2020. godine je uradila istu stvar, ali se dva meseca kasnije predomislila i pomirila sa suprugom s kojim se venčala 2017. godine.

Umalo izgubila bebu

Reperka je u avgusut otkrila da je doživela "čudnu nesećreću", zbog koje je nakrtako bila paralizovana i umalo izgubila bebu ćaskajući sa fanovima na X Space-u.

- Imala sam čudnu nesreću. Ne znam kako se desilo, nije bilo bezazleno, bolelo je. To se zaista ne dešava često, ali postalo je veliko do te mere da sam bila bukvalno paralizovana. Umalo sam izgubila bebu - otkrila je.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas