Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПОРОДИЛА САМ СЕ У БАЗЕНУ": Бивша водитлејка "Слагалице" није желела да иде у болницу

Данијела Пантић, бивша водитељка РТС, коју публика памти по квизу "Слагалица", срећу је пронашла крај мужа са којим дели и добро и лоше

1725967698_1695583592_Danijela-Pantic-foto-ATA-images-Saric-S.jpg
Фото: АТА имагес, Сарић С.
Oglas

Данијела, која се данас презива Пантић Цонић, удата је за шест година млађег, који јој у потпуности одговара, а са њим има и дете.

Популарна водитељка породила се у базену, а о овом искуству сада је јавно проговорила.

- Јако удобно. Вода ублажава бол. Нисам хтела ништа од анестезије и тих средстава које ублажавају бол, које утичу на плод и на дете, ја сам бирала да то буде природно и да буде лепо и удобно и за мене и за дете и да запамтимо тај дан за цео живот. Бабица је дошла код мене кући, породила сам се у базену, пустили смо музику. За мене је то феноменална слика коју ћу заувек памтити и мој супруг и моје дете. Феноменално искуство - рекла је она за "Политику".

Одлазак са РТС

Водитељка је истакла да јој је одлазак са Јавног сервиса тешко пао.

- Одлазак са РТС била је тешка одлука, јер је то била прва велика телевизија на којој сам научила много, стекла славу и имала одличне годишње одморе. Ипак, за такав бренд каквим су сматрали "Слагалицу" моја плата била је мизерна те 2012. године. Све те добре услове заменила сам за бољу плату на другој телевизији, наставила да учим и развијам се. У међувремену сам се упустила у предузетничке воде, едукацију у области комуникације, медија и коучинга - рекла је Данијела једном приликом, па додала:

- Искрено, када сам напустила РТС, један од разлога био је и тај што сам пожелела да радим неки други формат осим квиза. Желела сам ауторску емисију, а то на РТС-у није лако добити. Тада ми није пало на памет да ћу се опет вратити квизу и формату који је сада све популарнији међу публиком, колико међу ТВ гледаоцима, толико и међу корисницима интернет квизова.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas