Oglas
· · Komentari: 0

"PORODILA SAM SE U BAZENU": Bivša voditlejka "Slagalice" nije želela da ide u bolnicu

Danijela Pantić, bivša voditeljka RTS, koju publika pamti po kvizu "Slagalica", sreću je pronašla kraj muža sa kojim deli i dobro i loše

1725967698_1695583592_Danijela-Pantic-foto-ATA-images-Saric-S.jpg
Foto: ATA images, Sarić S.
Oglas

Danijela, koja se danas preziva Pantić Conić, udata je za šest godina mlađeg, koji joj u potpunosti odgovara, a sa njim ima i dete.

Popularna voditeljka porodila se u bazenu, a o ovom iskustvu sada je javno progovorila.

- Jako udobno. Voda ublažava bol. Nisam htela ništa od anestezije i tih sredstava koje ublažavaju bol, koje utiču na plod i na dete, ja sam birala da to bude prirodno i da bude lepo i udobno i za mene i za dete i da zapamtimo taj dan za ceo život. Babica je došla kod mene kući, porodila sam se u bazenu, pustili smo muziku. Za mene je to fenomenalna slika koju ću zauvek pamtiti i moj suprug i moje dete. Fenomenalno iskustvo - rekla je ona za "Politiku".

Odlazak sa RTS

Voditeljka je istakla da joj je odlazak sa Javnog servisa teško pao.

- Odlazak sa RTS bila je teška odluka, jer je to bila prva velika televizija na kojoj sam naučila mnogo, stekla slavu i imala odlične godišnje odmore. Ipak, za takav brend kakvim su smatrali "Slagalicu" moja plata bila je mizerna te 2012. godine. Sve te dobre uslove zamenila sam za bolju platu na drugoj televiziji, nastavila da učim i razvijam se. U međuvremenu sam se upustila u preduzetničke vode, edukaciju u oblasti komunikacije, medija i koučinga - rekla je Danijela jednom prilikom, pa dodala:

- Iskreno, kada sam napustila RTS, jedan od razloga bio je i taj što sam poželela da radim neki drugi format osim kviza. Želela sam autorsku emisiju, a to na RTS-u nije lako dobiti. Tada mi nije palo na pamet da ću se opet vratiti kvizu i formatu koji je sada sve popularniji među publikom, koliko među TV gledaocima, toliko i među korisnicima internet kvizova.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas