Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПОМИСЛИЛИ СУ ДА САМ НЕПОКРЕТНА СИРОТИЦА": Почетак каријере Верице Шерифовић обележило је гостовање у једној емисији у којој је био и Шабан

Певачица Верица Шерифовић деценијама је на нашој естрадној сцени, али никад није крила да је почетак њене музичке каријере био тежак.

1729069783_Foto-Ataimages.rs-A.A.-V.-Danilov.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А./ В. Данилов
Oglas

Пре него што је снимила прву плочу, Верица је наступала на слављима и свадбама широм света и имала публику која јој је била верна.

Ипак, њено име није било познато широј јавности све до једног ТВ наступа за који је заслужан Шабан Шаулић.

- Почетком деведесетих снимила сам дует са Шабаном Шаулићем „Лутао сам доста“ и он ме је позвао да учествујем с њим у једној емисији на ТВ Пинк која је била конципирана тако да гост са собом доведе своје госте. Шабан је повео само мене. Емисија је била веома гледана и тек тада је велики број људи чуо за моје име и моје певање – рекла је Верица и истакла да јој није било свеједно да наступа пред милионским аудиторијумом.

- То гостовање ћу, поред осталог, памтити и по благој јези која ме је обузела када су кренула укључења гледалаца. Људи, навикли на певачице које играју док певају, а ја сам све време седела, помислили су да сам нека сиротица која је непокретна, а много лепо пева, па су нудили да ми помогну да проходам. Пала је и једна брачна понуда гледаоца којем сам се толико допала да је био спреман да ме ожени и брине о мени до краја живота. Један ми је чак нудио и свој нови Мерцедес– испричала је Верица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas