Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Плачем и по триста километара": Харис Џиновић о разводу и породици

Харис Џиновић је увек отворено говорио о разводу

1729926034_13ff0cd8cf2056630af82be27855e28e10bcf41b.jpg
Фото: В.Данилов
Oglas

Певач Харис Џиновић који се развео од супруге Мелине након више од две деценије брака, отворено је говорио о породици, разводу и односу са децом Каном и Ђином, те истакао да је често након растанка од супруге плакао.

Иако се у медијима већ месецима говори о његовом разводу од супруге Мелине, Харис открива како се он носи са тако великом медијском пажњом.

- То за мене није била турбуленција, развод није турбуленција. Милијарде бракова је разведено, за мене је то нормална ствар. Неко неће са неким више да живи, шта сад, неће па неће. Све има свој век трајања, не гледам ја на то трагично – рекао је Харис, па наставио:

- Гледам да све прође што мирније, да буду и једна страна да кажем задовољна. Увек ће неко бити оштећен, али Боже мој. Тако је како јесте, само нека је мирно.

Харис Џиновић је истакао да се не либи да пусти сузу, што му се и дешавало након развода од Мелине.

- Емотиван сам, али увек пробам да ту емоцију стишам. Често кажем пријатељима, ако седнем у ауто и опали ме нека песма, умем да плачем и по триста километара. Тако се то деси, наиђу неке чудне емоције које не дају сузама да стану – открио је певач и испричао како успева да контролише емоције у јавности:

- Нисам гладан великих залогаја и да за тим патим. Пробам да будем миран, да ме што мање нервирају неке ствари. Немогуће је угасити нервозу, она улази сама и не куца на врата. Као и туга, она нама не треба, али ето, деси се, то је саставни део живота и мора човек да се носи са тим.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas