Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Певачица Цакана отворила душу: "Те сцене стоје ми као рупа у грудима"

Цакана искрено о тешким животним тренуцима

1654613488_cakanaaa.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Ћерка Драгице Радосаљевић, познатије као Цакане, одселила се из Србије пре 15 година, што је поднела врло болно. Иако се са протеком времена навикла на удаљеност од своје мезимице Марије, признала је да је то оставило трага на њеној души.

- Било је јако тешко, те сцене не могу да заборавим и увек ми стоје као рупа у грудима. Стресно је, ужасно је стресно. Да је отишла само са мужем ја бих можда лакше прихватила, али троје мале деце и она... Наравно, ја сам знала да иду где је супер, где су позвани имају посао све је на тацни, али мени су они недостајали - признала је певачица.

Са првим супругом Борисом има ћерку Марију. После развода удала се за Небојшу Негића, кога је њена ћерка из првог брака одмах прихватила. Цакана је признала да га је њена наследница одмах заволела, те да никада између њих није било проблема са слагањем.

Прочитајте још: Била је сан сваког мушкарца и једна од омиљених глумица: Повукла се из јавности, а онда је уследио велики повратак - Ево како данас изгледа Маја Сабљић (ФОТО)

- Она је имала 16 година када смо Небојша и ја почели да живим заједно и одмах је то прихватила. Они су се одувек волели. Марија је одрасла у љубави између њеног оца и мене, ми смо се растали када смо схватили да нема те љубави да нисмо више тако везани, а да наше дете неће да пати. Марија то никад није осетила. Имамо сви добар и коректан однос - изјавила је у емисији "Гранд Магазин".

Међутим, њени унуци, Дуња и Урош, вратили су се у Београд, док њена ћерка са својим мужем и најмлађим дететом и даље живи у Москви.

- Важно је да су Дуња и Урош ту. Они имају преко 20 година, али ја се осећам као да су они још мала деца којима сам ја потребна - признала је "Гранд Онлине".

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas