Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЦАКАНА ИЗГУБИЛА ЈОШ ЈЕДНОГ ЧЛАНА ПОРОДИЦЕ: После смрти мајке десила се још једна трагедија - "Они су сада наши анђели чувари"

Певачица Драгица Радосављевић Цакана је изгубила мајку пре 45 дана, а сада се десио још један смртни случај у њеној породици

1720422757_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Cakana.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Певачица Драгана Радосављевић Цакана недавно је прошла кроз јако тежак период када јој је преминула мајка, а сада је открила да је њеном супругу недуго затим преминуо отац.

- Мама ми је преимнула пре 45 дана, сада сам дошла из Лепосавића давали смо мами 40 дана, а у међувремену је умро и Нешин тата. Нисмо се још средили, али боримо се, они су сада наши анђели чувари - рекла је Цакана па се осврнула на однос који је имала са мајком:

- Моја мајка је била витална и здравог ума, а њене ћерке, моје сестре и ја смо биле све уз њу. Нажалост преминула је од можданог удара, али шта је ту је. Има много тога што је и речено и није речено, али била је вољена. Она је нама била и отац и мајка, јер је мој отац рано преминуо.

Супург јој је највећа подршка

- Он је уз мене увек и ја уз њега. Искрено много ми значи због свега што је он био уз мене, али сећам се када је била Немогућа мисија када сам га ухватила са млађом женом. Добро је прошао, то је могло да буде и горе, али хвала Богу то је била само шала. Мени је породица све и ја сам у браку са Нешом и то ми је амин. Ја сам верна особа и волим да имамо иста интересовања - рекла је Цакана па је открила да ли је имала летњу љубав:

- Мој први муж је била летња љубав. То се десило у Макарској, али тај брак није потрајао. Са Небојшом сам доживела све, да смо ишли свуда и да нисмо ишли нигде. Неша има кућу на мору, и ми смо стално у августу тамо, тако да и Неша може да буде летња љубав - рекла је Цакана у емисији "Премијера Викенд Специјал".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas