Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕТАР СТРУГАР НЕ КРИЈЕ КОЛИКО ЈЕ ЗАЉУБЉЕН: Својој девојци Нини Нешковић упутио емотивне речи (ФОТО)

Веза Петра Стругара и Нине Нешковић почела је пре тачно годину дана

1725959796_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Strugar.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Попут многих других романси започетих иза црвене завесе театра, у позоришној гардероби или пак глумачком бифеу веза Петра Стругара и Нине Нешковић саграђена је превенствено на колегијалним и темељима пријатељства.

Ако је веровати блиским пријатељима заљубљеног пара, Петар и Нина су се годинама дружили пре нешто што су се први пут пољубили.

Једна од читалачких проби пружила им је простора да се боље упознају, а управо тај тренутак где су схватили да имају много тога заједничког, где су уочили карактерне сличности и по први пут осетили лептириће у стомаку и потребу за већом блискошћу био је преломан.

Довео је до пољупца, који данас представља почетак њиховог односа.

- Догодила се на данашњи дан - написао је Петар у опису Нине фотографије и свима дао до знања да је баш данас пре годину дана она попут врућег, летњег заносног ветарца упловила у његов живот и све актуелене проблеме са којима се сусретао на емотивном плану избрисала.

Познато је да је Петар већ једном био у браку из ког има сина, такође је познато да ноћне изласке није прескакао самим тим ни удварање других девојака.

Убрзо је у јавности одјекнула вест да се заљубио у Милицу Тодоровић, а једва да су се страсти због њиховг разлаза смириле дознало се да са другом такође чека сина.
Ни тај однос није дуго потрајао, те се веровало да је драмски уметник родом из Црне Горе права непознаница за женски род.

То веровање је постојало све док се није појавила ОНА - Нина.

Нема сумње да је веза Петра Стругара и Нине Нешковић најстабилнија од свих којима се глумац у прошлости могао похвалити.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - несковицнина9

Вероватно и сугурно за то је заслужна глумица, која осим што је лепа, зрачи предивном харизмом, стоји чврсто на земљи, зна шта жели а све то очигледно преноси на изабраника, којем је несумљиво водич кроз живот неопходан.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas