Oglas
· · Komentari: 0

PETAR STRUGAR NE KRIJE KOLIKO JE ZALJUBLJEN: Svojoj devojci Nini Nešković uputio emotivne reči (FOTO)

Veza Petra Strugara i Nine Nešković počela je pre tačno godinu dana

1725959796_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Strugar.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Poput mnogih drugih romansi započetih iza crvene zavese teatra, u pozorišnoj garderobi ili pak glumačkom bifeu veza Petra Strugara i Nine Nešković sagrađena je prevenstveno na kolegijalnim i temeljima prijateljstva.

Ako je verovati bliskim prijateljima zaljubljenog para, Petar i Nina su se godinama družili pre nešto što su se prvi put poljubili.

Jedna od čitalačkih probi pružila im je prostora da se bolje upoznaju, a upravo taj trenutak gde su shvatili da imaju mnogo toga zajedničkog, gde su uočili karakterne sličnosti i po prvi put osetili leptiriće u stomaku i potrebu za većom bliskošću bio je preloman.

Doveo je do poljupca, koji danas predstavlja početak njihovog odnosa.

- Dogodila se na današnji dan - napisao je Petar u opisu Nine fotografije i svima dao do znanja da je baš danas pre godinu dana ona poput vrućeg, letnjeg zanosnog vetarca uplovila u njegov život i sve aktuelene probleme sa kojima se susretao na emotivnom planu izbrisala.

Poznato je da je Petar već jednom bio u braku iz kog ima sina, takođe je poznato da noćne izlaske nije preskakao samim tim ni udvaranje drugih devojaka.

Ubrzo je u javnosti odjeknula vest da se zaljubio u Milicu Todorović, a jedva da su se strasti zbog njihovg razlaza smirile doznalo se da sa drugom takođe čeka sina.
Ni taj odnos nije dugo potrajao, te se verovalo da je dramski umetnik rodom iz Crne Gore prava nepoznanica za ženski rod.

To verovanje je postojalo sve dok se nije pojavila ONA - Nina.

Nema sumnje da je veza Petra Strugara i Nine Nešković najstabilnija od svih kojima se glumac u prošlosti mogao pohvaliti.

Foto: Printscreen/ Instagram - neskovicnina9

Verovatno i sugurno za to je zaslužna glumica, koja osim što je lepa, zrači predivnom harizmom, stoji čvrsto na zemlji, zna šta želi a sve to očigledno prenosi na izabranika, kojem je nesumljivo vodič kroz život neophodan.

(Story)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas