Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Осигурала је ноге на МИЛИОН ДОЛАРА, па запалила интернет последњим снимком! Ево како данас изгледају ЗЛАТНИ адути певачице Снеки Бабић (ВИДЕО)

Популарна певачица осигурала је ноге на милион долара пре пуне три године.

1640357818_sneki.png
Фото: InstagramScreenShot/snezanababicsneki
Oglas

Славна певачица Снежана Бабић Снеки је постала је симбол некадашње Југославије озбиљно је загазила у шесту деценију живота, али њен изглед не мења се последњих двадесет година. Осим гласа и ванвременске лепоте, ову диву наших просторе красе и невероватно дуге, извајане ноге које су осигуране на чак милион долара.

Прочитајте још: Презирала је брак, умрла је заборављена од свих у беди

Поред великих хитова у музичкој каријери, Снеки је публику освојила и великим бројем спотова, телевизијских шоу-програма, а појавила се и у филму „Тесна кожа 4. На својим албумима опробала се и као композитор и текстописац.

Прочитајте још: Потребан вам је само ЛОВОРОВ ЛИСТ: Вратите боју избледелој одећи

Ипак, оно што се неизоставно везује за биографију су дуге ноге. Снежанини "адути" дуги 125 центиметара, осигурани су наводно на милион долара, што је певачица 2018. године и потврдила медијима. 

- На своје ноге сам увек била поносна, а колико оне вреде процените сами - казала је својевремено Снеки

- Одувек ми је причање о цифрама било неуместо, нарочито сада у време економске кризе. Свака инвестиција у животно осигурање, па макар и појединих делова тела, улагање је у личну сигурност и начин да се заштитите од неизвесне будућности. На своје ноге сам увек била поносна, а колико оне вреде процените сами - казала је својевремено Снеки.

Прочитајте још: МОЖЕ ЛИ СЕ ЈЕСТИ ЏЕМ ако се на врху ухватила БУЂ

Праву буру на друштеним мрежама изазвала је снимком који је пре неколико дана поставила на друштвеној мрежи Инстаграм, током снимања новогодишњег музичког програма. Наиме, у 55. години живота, милионски вредни адути Снеки Бабић изгледају савршено, попут водећих светских манекенки у 20-им годинама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas