Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОНИ НИСУ БИЛИ ПОЖЕЉНИ НА БРЕНИНОЈ И БОБИНОЈ СВАДБИ: Било незапамћено весеље, 650 јела, хаљина од 50.000 марака

Од венчања Лепе Брене и Бобе Живојиновића прошло је 33 година, али оно и даље интригира јавност.

1724319981_3954698_2823361-screenshot2-ff_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Све је било беспрекорно, али нажалост, било је и непожељних гостију. Њихово венчање било је 7. децембра 1991. године у сали хотела Интерконтинентал. Према неким наводима, церемонија је коштала 50.000 немачких марака.

Око 600 званица присуствовало је тада на свадби, Бобин кум био је тениски стручњак Јан Циријак, док је Бренин био њен дугогодишњи менаџер Рака Ђокић.

Младенци су били одлично расположени и "судбоносно да" изговорили су гласно. Бидермајер је ухватила Драгана Мирковић, док је госте забављала Ванеса Шокчић.

Младеначка торта била је огромна, са јестивим рекетима и грамофонским плочама. Колико је интересовање владало доказује и то да је "Дневник 2" прекинут како би се младенци директно укључили у програм.

Венчаницу је радила чувена модна кућа "Диор" специјално за Брену, по њеним мерама, док је Боба носио црни смокинг.

На њиховој свадби није био ниједан политичар, док је са друге стране био велики број званица из осталих сфера јавног живота. Медији су неометано пратили венчање, а Саша Поповић је водио главни део програма око свадбе и на самом почетку позвао све присутне госте да одиграју прво свадбено коло.

За званице је било припремљено чак 650 врста јела. 22 прасета су била на ражњу а свадбена торта је била на 5 спратова.

Више од 4.000 писама стигло је на кућну адресу славног пара, а поклони су пристизали из свих крајева света. Тада се спекулисало да је једна уметничка слика била вредна колико пола свадбеног весеља.

Иако су неки медији тада писали како се брачни пар разбацује новцем за свадбу, певачица је послала јасну поруку свима.

"Све што трошимо зарадили смо сопственим рукама, трудом и радом. Живимо у сулудом времену, по опредељењу сам космплоита, који поштује сваку веру и нацију. Увек рачунам на људски разум. Боба и ја смо светски људи и не спуштамо се на ниво шовиниста и њихових размишљања. Зашто би се после толико сазнања враћали у нешто превазиђено. Они који желе неке се врате, мој Бобан и ја ићи ћемо само напред. А заједно ћемо имати још више снаге за то", рекла је Брена неколико сати после венчања присутним медијима.

(Блиц)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas