Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОНА СЕ ТРАНСФОРМИСАЛА: Теодора Џехвервић се много променила, а погледајте колико кошта њен изглед

Теодора Џехверовић на промоцији свог новог албума дошла потпуно другачија

1716016150_Teodora-Dzehverovic-ATA.jpg
Пхото:АТА
Oglas

Теодора Џехверовић након кратке медијске паузе појавила се на једном догађају где је испозирала новинарима и фотографима, а након слике које су преплавиле портале и друштвене мреже сви су остали шокирани и збуњени новим изгледом певачице.

Теодора је урадила неколико естетских корекција на себи. Јагодице, ботокс, мачије очи, затегла је и браду, променила боју косе а оно што су многи коментарисали је и да је Џехверовићева додала још мало кубика у своје груди.

Након коментарисања шта је све на себи урадила и дорадила певачица, кренуле су спекулације о томе колико заправо кошта једна оваква трансформација.

Ми смо посетили сајтове разних клиника где се могу радити естетске корекције у Београду, како смо видели у њиховим ценовницима, цена за један захват иде од 250 до 5000 еура.

Подизање и закошење углова ока и обрва (мачије очи) креће се од 4000 до 5000 евра.

Подизање јагодица у просеку кошта од 250 до 1000 евра.

Ботокс - 350 евра.

Корекција силиконских груди или задњице се креће од 900 до 4000 евра.

Затезање браде - 1300 евра

Шминка за овакав догађај је певачицу коштала негде око 150 евра док је за надоградњу косе, фризуру и фарбу одвојила минимум 500 евра.

Када се све сабере, Теодора је за свој нови изглед издвојила око 12.000 евра или ти 1.405.654 динара.

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas