Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОМИЉЕНИ АУТО МНОГИХ СРБА У ХИТ ФИЛМУ: Холивудске звезде се провозале стојадином (ВИДЕО)

Најпопуларнији филм на Нетфликсовој стриминг платформи протеклог викенда био је "Тхе Унион" са Хале Бери и Марк Волбергом у главним улогама

1724059920_Foto-PRintscreen-Hali-Beri.jpg
Фото: Твитер принтскрин/@АнтеКова7
Oglas

Занимљив заплет и славна имена, привукли су пажњу публике широм света, а оних на Балкану пар занимљивих сцена. За све "југоносталгичаре" у филму су обезбеђени пригодни кадрови.

Славна лепотица се у комичном крими трилеру вози, ни мање ни више него "стојадином", који је један од најпопуларнијих аутомобила старе Југославије.

Марк и Хале у поменутој сцени приватним авионом долазе у Хрватску, а познати заводник обија први аутомобил на који наиђе, што је чувени Застава модел који се деценијама производио у Крагујевцу.

 

Корисници друштвених мрежа нису могли да не искоментаришу овај моменат, а сви су били одушевљени "стојадином".

Те су се низали коментари "Хале, Српкињо", "После овога морам да гледам филм иако има лошу оцену" и многи други.

 

Иако је филм покупио лоше критике код публике и добио лошу оцену, постоје спекулације о наставку. Филм је добио углавном негативне критике од гледалаца, а само мањина је аплаудирала "забавном" заплету и "одличној хемији" између Волберга (53) и Хале (58).

Већина претплатника сматра да је ово остварење "генеричко". Овај сентимент се огледа у неповољној оцени филма на веб страници Роттен Томатоес, где има 28 процената публике на основу више од 100 рецензија.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas