Oglas
· · Komentari: 0

OMILJENI AUTO MNOGIH SRBA U HIT FILMU: Holivudske zvezde se provozale stojadinom (VIDEO)

Najpopularniji film na Netfliksovoj striming platformi proteklog vikenda bio je "The Union" sa Hale Beri i Mark Volbergom u glavnim ulogama

1724059920_Foto-PRintscreen-Hali-Beri.jpg
Foto: Tviter printskrin/@AnteKova7
Oglas

Zanimljiv zaplet i slavna imena, privukli su pažnju publike širom sveta, a onih na Balkanu par zanimljivih scena. Za sve "jugonostalgičare" u filmu su obezbeđeni prigodni kadrovi.

Slavna lepotica se u komičnom krimi trileru vozi, ni manje ni više nego "stojadinom", koji je jedan od najpopularnijih automobila stare Jugoslavije.

Mark i Hale u pomenutoj sceni privatnim avionom dolaze u Hrvatsku, a poznati zavodnik obija prvi automobil na koji naiđe, što je čuveni Zastava model koji se decenijama proizvodio u Kragujevcu.

 

Korisnici društvenih mreža nisu mogli da ne iskomentarišu ovaj momenat, a svi su bili oduševljeni "stojadinom".

Te su se nizali komentari "Hale, Srpkinjo", "Posle ovoga moram da gledam film iako ima lošu ocenu" i mnogi drugi.

 

Iako je film pokupio loše kritike kod publike i dobio lošu ocenu, postoje spekulacije o nastavku. Film je dobio uglavnom negativne kritike od gledalaca, a samo manjina je aplaudirala "zabavnom" zapletu i "odličnoj hemiji" između Volberga (53) i Hale (58).

Većina pretplatnika smatra da je ovo ostvarenje "generičko". Ovaj sentiment se ogleda u nepovoljnoj oceni filma na veb stranici Rotten Tomatoes, gde ima 28 procenata publike na osnovu više od 100 recenzija.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas