Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОМИЉЕНА ГЛУМИЦА ИЗ "РАДИО МИЛЕВЕ" ПРОМЕНИЛА ИМЕ: Погледајте зашто се одлучила на овај корак и како ће се од сада звати

Крис Гаврић променила је своје име, а ево и зашто

1724316946_Foto-Printscreen-Instagram-krisgavric-Printscreen-YouTube-RTS-TV-serije---Zvanicni-kanal.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - крисгавриц, Принтсцреен/ YоуТубе - РТС ТВ серије - Званични канал
Oglas

Кристина Богуновић Гаврић ново је омиљено име на домаћој јавној сцени, али немојте се превише навикавати на њега.

Млада глумица прославила се улогом у хит серији "Радио Милева" са којом се, како каже, и сама поистовећује.

На изненађење многих Кристина је недавно донела одлуку да промени име, а ево и због чега.

Мада јединствено, глумичино име које садржи чак два презимена исувише је дугачко за сцену, али и, како она истиче, за неке ствари из свакодневног живота, попут потписивања.

Управо због тога лепа Кристина донела је одлуку да и званично промени име. Од сада па надаље, она ће се представљати као Крис Гаврић.

Интересантан је податак да ниједно од глумичина два презимена није удато, већ је једно наследила од мајке, а друго од оца.

– Моји родитељи никада нису били у браку, па је одлука природан след околности. Увек сам се шалила да ћу, кад се једног дана удам, имати три – рекла је она једном приликом.

Ипак, како би себи олакшала живот, глумица је одлучила да пригрли скраћену верзију свог имена.

– Пошто тако нисам бирала ја, а предугачко је и тешко ми је да се потпишем, одлучила сам да олакшам себи, па сам се преименовала у Крис Гаврић. И мама и тата су то прихватили, јер сам увек имала слободу да будем шта желим. Кад ме питају ко ми је дао име, одговорим сама себи – шаљиво је закључила Крис.

Гаврићева која у серији "Радио Милева" глуми Соњу која живи сама са мајком и баком истиче како је и сама цео живот провела са самохраном мајком, те се поистовећује са поменутом ролом.

– Мама је мој најбољи пријатељ, моје све на свету, особа без које не бих била то што јесам. Научила ме је свему. Радила је на свим мојим моралним начелима, направила је од мене једну свесну девојку и јако сам јој захвална на томе. Она је моја јако велика инспирација управо јер је и самохрана мајка. Све самохране мајке су моја инспирација – изјавила је она на ту тему.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas