Oglas
· · Komentari: 0

OMILJENA GLUMICA IZ "RADIO MILEVE" PROMENILA IME: Pogledajte zašto se odlučila na ovaj korak i kako će se od sada zvati

Kris Gavrić promenila je svoje ime, a evo i zašto

1724316946_Foto-Printscreen-Instagram-krisgavric-Printscreen-YouTube-RTS-TV-serije---Zvanicni-kanal.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - krisgavric, Printscreen/ YouTube - RTS TV serije - Zvanični kanal
Oglas

Kristina Bogunović Gavrić novo je omiljeno ime na domaćoj javnoj sceni, ali nemojte se previše navikavati na njega.

Mlada glumica proslavila se ulogom u hit seriji "Radio Mileva" sa kojom se, kako kaže, i sama poistovećuje.

Na iznenađenje mnogih Kristina je nedavno donela odluku da promeni ime, a evo i zbog čega.

Mada jedinstveno, glumičino ime koje sadrži čak dva prezimena isuviše je dugačko za scenu, ali i, kako ona ističe, za neke stvari iz svakodnevnog života, poput potpisivanja.

Upravo zbog toga lepa Kristina donela je odluku da i zvanično promeni ime. Od sada pa nadalje, ona će se predstavljati kao Kris Gavrić.

Interesantan je podatak da nijedno od glumičina dva prezimena nije udato, već je jedno nasledila od majke, a drugo od oca.

– Moji roditelji nikada nisu bili u braku, pa je odluka prirodan sled okolnosti. Uvek sam se šalila da ću, kad se jednog dana udam, imati tri – rekla je ona jednom prilikom.

Ipak, kako bi sebi olakšala život, glumica je odlučila da prigrli skraćenu verziju svog imena.

– Pošto tako nisam birala ja, a predugačko je i teško mi je da se potpišem, odlučila sam da olakšam sebi, pa sam se preimenovala u Kris Gavrić. I mama i tata su to prihvatili, jer sam uvek imala slobodu da budem šta želim. Kad me pitaju ko mi je dao ime, odgovorim sama sebi – šaljivo je zaključila Kris.

Gavrićeva koja u seriji "Radio Mileva" glumi Sonju koja živi sama sa majkom i bakom ističe kako je i sama ceo život provela sa samohranom majkom, te se poistovećuje sa pomenutom rolom.

– Mama je moj najbolji prijatelj, moje sve na svetu, osoba bez koje ne bih bila to što jesam. Naučila me je svemu. Radila je na svim mojim moralnim načelima, napravila je od mene jednu svesnu devojku i jako sam joj zahvalna na tome. Ona je moja jako velika inspiracija upravo jer je i samohrana majka. Sve samohrane majke su moja inspiracija – izjavila je ona na tu temu.

(Glossy)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas