Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОД КОМЕРЦИЈАЛЕ ДО ТУРБО ФОЛКА?: Ово је био трновит пут Бресквицине каријере

Бресквица се пробила на музичку сцену овога пута са новом песмом

1721478103_Breskvicaaa.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Једна од успешнијих певачица на нашим просторима Анђела Игњатовић познатија као Бресквица од како је крочила у свет естраде није се померила са малих екрана и стално је у жижи јавности. 

Подсећања ради Бресквица је почела да се бави музиком захваљујући свом тадашњем дечку Михајлу свима познатијем као Воyаге. Михајло је за њих двоје правио прегршт љубавних балада и комерцијалних песама а публика је сваку од њих из дана у дан све више и више подржавала, Расла је њихова љубав али и популарност. Држали су се неког заједничког сигурног пута али је раскид прекинуо њихову заједничку каријеру. 

Након раскида Бресквица је одлучиолада настави своју соло каријеру па је тако њен први соло сингл био "Срећан пут". У тој песму она се индиректно обраћа бившем дечку кроз стихове: " Бон воyаге иди љубави моја, све сам дала да бих била твоја. Бон воyаге кажем љубави моја, иди сад буди сам". 

Њени фаови били су одушевљени овом нумером која је веома дуго била број 1 на свим листама. 

У даљем току своје крајере Бресквица је наставила тим путем па је после избацила неколицину песама идентичног жанра: "Лутка", "Лептир". У овом периоду своје каријере Бресквица је важила за комерцијалну музику коју је како каже прерасла и нагло је одлучила да промени жанр. 

Од прошле године Бресквица окреће нови лист и одлучује да избаци своју прву фолк нумеру под називом "До гооле коже"  а заим и Чини". 

Ове године такмичила се на "Песми за Евровизију" и освојила је друго место.Пре, током и након овог такмичења Бресквица је упала у драме сас Јеленом Карлеушом која је блокирла на Инстаграму а након такмичења  и са Маријом Шерифовић и са Сајси МЦ. 

Након што је овај догађај завршен Бресквица је наставила да избацује турбо фолк песме. Нановију песму избацила је са колегиницом Драганом Мићановић која је у вези са познатм репером МЦ Стојаном.

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas