Oglas
· · Komentari: 0

OD KOMERCIJALE DO TURBO FOLKA?: Ovo je bio trnovit put Breskvicine karijere

Breskvica se probila na muzičku scenu ovoga puta sa novom pesmom

1721478103_Breskvicaaa.png
Photo:printscreen/instagram
Oglas

Jedna od uspešnijih pevačica na našim prostorima Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica od kako je kročila u svet estrade nije se pomerila sa malih ekrana i stalno je u žiži javnosti. 

Podsećanja radi Breskvica je počela da se bavi muzikom zahvaljujući svom tadašnjem dečku Mihajlu svima poznatijem kao Voyage. Mihajlo je za njih dvoje pravio pregršt ljubavnih balada i komercijalnih pesama a publika je svaku od njih iz dana u dan sve više i više podržavala, Rasla je njihova ljubav ali i popularnost. Držali su se nekog zajedničkog sigurnog puta ali je raskid prekinuo njihovu zajedničku karijeru. 

Nakon raskida Breskvica je odlučiolada nastavi svoju solo karijeru pa je tako njen prvi solo singl bio "Srećan put". U toj pesmu ona se indirektno obraća bivšem dečku kroz stihove: " Bon voyage idi ljubavi moja, sve sam dala da bih bila tvoja. Bon voyage kažem ljubavi moja, idi sad budi sam". 

NJeni faovi bili su oduševljeni ovom numerom koja je veoma dugo bila broj 1 na svim listama. 

U daljem toku svoje krajere Breskvica je nastavila tim putem pa je posle izbacila nekolicinu pesama identičnog žanra: "Lutka", "Leptir". U ovom periodu svoje karijere Breskvica je važila za komercijalnu muziku koju je kako kaže prerasla i naglo je odlučila da promeni žanr. 

Od prošle godine Breskvica okreće novi list i odlučuje da izbaci svoju prvu folk numeru pod nazivom "Do goole kože"  a zaim i Čini". 

Ove godine takmičila se na "Pesmi za Evroviziju" i osvojila je drugo mesto.Pre, tokom i nakon ovog takmičenja Breskvica je upala u drame sas Jelenom Karleušom koja je blokirla na Instagramu a nakon takmičenja  i sa Marijom Šerifović i sa Sajsi MC. 

Nakon što je ovaj događaj završen Breskvica je nastavila da izbacuje turbo folk pesme. Nanoviju pesmu izbacila je sa koleginicom Draganom Mićanović koja je u vezi sa poznatm reperom MC Stojanom.

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas