Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОБРАЗОВАЊЕ СУЗАНЕ МАНЧИЋ: Многи не знају да је "Лото девојка" завршила тежак факултет

Водитељка Сузана Манчић годинама је поносно носила титулу једног од омиљених ТВ лица, а прославила се као чувена "Лото девојка"

1716708644_suzana_mancic_20042024_0022--1-.JPG
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Сузана Манчић важила је за једну од најатрактивнијих водитељки откако се појавила на јавној сцени, а мало ко зна да је она завршила Правни факултет.

Када је имала само 18 година снимила је песму "Огледалце, огледалце", били смо у прилици да је гледамо и у неколико серија и филмова, али публика је посебно запамтила њену улогу у серији "Село гори, а баба се чешља" где је тумачила лик Светлане.

Највећу популарност стекла је осамдесетих година као водитељка, Манчићева је у то време водила емисију "Лото", те је тако добила надимак Лото девојка.

Занимљиво је и то да је Сузана позирала за часопис Плејбој.

Подсетимо, Сузана је од прошле године у пензији, е том приликом је открила колико новца прима сваког месеца.

- Хвала Богу! То сам чекала. Пензионерске дане планирам да проведем "лаганица". Са пуно уживања - истакла нам је она тада.

- Ја волим живот, волим да путујем, музику. Имаћу времена за све. Што се износа тиче, минималац за минималац! Али, ја сам свих ових година паметно улагала и немам чега да се бојим - додала је Сузана.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas