Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОБЕЗБЕЂЕЊЕ ОКО ТЕЈА ДОРЕ: Драма на Евровизији због Израела - последице и по Србију

Стигли смо до великог финала најгледанијег музичког надметања - "Евровозија 2024". Прошлогодишња победа Швеђанке Лорин разлог је што је Малме домаћин овогодишње смотре за "Песму Европе".

1715450567_96766_teja-dora-foto-profimedia-evrovizija-3_ig.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Двадесет пет кандидата пласирало се у финале најпопуларнијег музичког такмичења "Евровизија 2024".
Публици у шведском Малмеу представљају се такмичари из 25 земаља (уместо првобитних 26 због дисквалификације Холандије).

Српска представница Теодора Павловска, која се прославила као Теyа Дора, наступаће под редним бројем 16. (иако заправо пева петнаеста јер броја "5" нема по одлуци челника Евросонга) са песмом „Рамонда".

Са друге стране, на хиљаде људи протестује због учешћа Израела у овом шоуу и на улицама поменутог града са заставама Палестине у рукама, транспарентима... Тражи да се Еден Голан, представница Израела, такође удаљи. Овај скуп обезбеђују јаке полицијске снаге, а Швеђани су затражили помоћ и од норвешких, те данских колега. Мајка наше Теyе Доре, Јасна Јојић, за открива да њена наследница у јеку читаве драме, као и остали такмичари, има обезбеђење, те да је фокусирана на свој наступ.

„Увек имају пратњу!"

- Чула сам се са Теyом Дором, она је добро, сви су безбедни. Шведска је то одлично организовала, увек имају пратњу. Спрема се за наступ, нада се да ће проћи исто тако добро као на јучерашњем, пред жиријем и, сви се надамо најбољем - казала је Јасна за "24седам".

Потом, још једном је истакла колико би волела да се „Евровизија 2025" организује у Београду.

(24седам)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas