Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Новак и Јелена Ђоковић данас славе 10 година брака: Тенисер никад романтичнији - "Волим те бескрајно" (ВИДЕО)

Новак Ђоковић и њега супруга Јелена данас славе велики јубилеј - 10 година брака.

1720597434_2e07069466b6508f979f0000b8be58a920d82b52.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Након дугогодишње везе они су изговорили судбоносно "да" на Светом Стефану у Црној Гори пред породицом и бројним пријатељима.

Новак је овим поводом на свом Инстаграм профилу објавио низ снимака уз речи које описују колико му Јелена значи:

- Десет година радости, десет година снова, десет година као острва, десет година као потоци. Десет година као родитељи, десет година као једна, десет година плеса, десет година забаве. Десет година јоге, протежемо се десет година, десет година паса, десет година иди дохвати. Десет година летења, десет година на мору, десет година тебе, најбољи део мене. Десет година тениса, десет година балова, десет година тријумфа, десет година падова. Десет година као саиграчи, десет година заједно, десет година Јелена, Волим те бескрајно - написао је Новак у опису видеа на коме можемо да видимо једне од њихових најлепших тренутака.

Подсетимо, Новак и Јелена Ђоковић знају се још из средњошколских дана, а из пријатељства се родила љубав која траје већ две деценије. Новак је једном приликом говорио чиме га је Јелена освојила, а често истиче да је јако срећан јер зна да га је заволела као Новака, пре свих успеха које је постигао.

- На први поглед ме је освојила осмехом. Наравно, изглед увек први долази до изражаја, али за љубав је потребно много више. Јелена је била искрена од првог тренутка и хвала Богу што смо се срели пре него што сам постигао велике успехе јер знам да је она са мном због мене, због Новака, због клинца ког је упознала када је имао 17 година. Она ми је највећа подршка, способна је, амбициозна и јака. Код ње највише волим искреност, то је оно што нас чини срећним.

Верили су се после осам година везе, 2013. године, а годину дана касније су се венчали у Црној Гори, на Светом Стефану, само четири дана након што је Новак победио на Вимблдону.

Данас имају двоје деце, сина Стефана (10) и ћерку Тару (6).

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas