Oglas
· · Komentari: 0

Novak i Jelena Đoković danas slave 10 godina braka: Teniser nikad romantičniji - "Volim te beskrajno" (VIDEO)

Novak Đoković i njega supruga Jelena danas slave veliki jubilej - 10 godina braka.

1720597434_2e07069466b6508f979f0000b8be58a920d82b52.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nakon dugogodišnje veze oni su izgovorili sudbonosno "da" na Svetom Stefanu u Crnoj Gori pred porodicom i brojnim prijateljima.

Novak je ovim povodom na svom Instagram profilu objavio niz snimaka uz reči koje opisuju koliko mu Jelena znači:

- Deset godina radosti, deset godina snova, deset godina kao ostrva, deset godina kao potoci. Deset godina kao roditelji, deset godina kao jedna, deset godina plesa, deset godina zabave. Deset godina joge, protežemo se deset godina, deset godina pasa, deset godina idi dohvati. Deset godina letenja, deset godina na moru, deset godina tebe, najbolji deo mene. Deset godina tenisa, deset godina balova, deset godina trijumfa, deset godina padova. Deset godina kao saigrači, deset godina zajedno, deset godina Jelena, Volim te beskrajno - napisao je Novak u opisu videa na kome možemo da vidimo jedne od njihovih najlepših trenutaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Podsetimo, Novak i Jelena Đoković znaju se još iz srednjoškolskih dana, a iz prijateljstva se rodila ljubav koja traje već dve decenije. Novak je jednom prilikom govorio čime ga je Jelena osvojila, a često ističe da je jako srećan jer zna da ga je zavolela kao Novaka, pre svih uspeha koje je postigao.

- Na prvi pogled me je osvojila osmehom. Naravno, izgled uvek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnim.

Verili su se posle osam godina veze, 2013. godine, a godinu dana kasnije su se venčali u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, samo četiri dana nakon što je Novak pobedio na Vimbldonu.

Danas imaju dvoje dece, sina Stefana (10) i ćerku Taru (6).

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas