Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Никола Ђуричко о повратку у Србију: "Тако ће остати до даљњег"

Познати глумац Никола Ђуричко (50) се са супругом и двоје деце пре шест година преселио у Америку, Лос Анђелес.

1728206552_nikola_djuricko_27112023_0069.JPG
Фото: Ата имагес, А.А.
Oglas

Ђуричко је сада за хрватске медије говорио о детаљима из приватног живота, а како је нагласио, не планира да се врати из Америке за Србију.

Глумац ускоро стиже у 50 градова са стенд уп перформансом са којом ће обрадовати своју публику, а на питање да ли регионална турнеја значи и повратак у Србију, Ђуричко је истакао да то сада није опција.

- Не, ја и даље живим у Америци са својом породицом, а до даљњег ћемо остати у Лос Анђелесу. Ћерка Нађа је уписала студије међународних односа и права, тренутно је на студијском семестру у Болоњи, син Ђорђе је кренуо у средњу школу и прошле године је проглашен за спортисту своје генерације јер је одличан у пет спортова, а супруга Љиљана и ја радимо своје… Али ево ме: сваке године обавезно долазим пар пута, то ми много значи - рекао је он.

Селидба у Америку 2019. године је била како он каже шок, јер је поред свега новог ту била и пандемија која је променила све преко ноћи.

- Оно што смо најважније научили за ових пет година у Америци јесте да можете да скренете десно на црвено светло и да можете да се смејете свима чак и када налетите на некога на тротоару или продавници - рекао је Ђуричко.

(Блиц/Глориа.хр)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas