Oglas
· · Komentari: 0

Nikola Đuričko o povratku u Srbiju: "Tako će ostati do daljnjeg"

Poznati glumac Nikola Đuričko (50) se sa suprugom i dvoje dece pre šest godina preselio u Ameriku, Los Anđeles.

1728206552_nikola_djuricko_27112023_0069.JPG
Foto: Ata images, A.A.
Oglas

Đuričko je sada za hrvatske medije govorio o detaljima iz privatnog života, a kako je naglasio, ne planira da se vrati iz Amerike za Srbiju.

Glumac uskoro stiže u 50 gradova sa stend up performansom sa kojom će obradovati svoju publiku, a na pitanje da li regionalna turneja znači i povratak u Srbiju, Đuričko je istakao da to sada nije opcija.

- Ne, ja i dalje živim u Americi sa svojom porodicom, a do daljnjeg ćemo ostati u Los Anđelesu. Ćerka Nađa je upisala studije međunarodnih odnosa i prava, trenutno je na studijskom semestru u Bolonji, sin Đorđe je krenuo u srednju školu i prošle godine je proglašen za sportistu svoje generacije jer je odličan u pet sportova, a supruga LJiljana i ja radimo svoje… Ali evo me: svake godine obavezno dolazim par puta, to mi mnogo znači - rekao je on.

Selidba u Ameriku 2019. godine je bila kako on kaže šok, jer je pored svega novog tu bila i pandemija koja je promenila sve preko noći.

- Ono što smo najvažnije naučili za ovih pet godina u Americi jeste da možete da skrenete desno na crveno svetlo i da možete da se smejete svima čak i kada naletite na nekoga na trotoaru ili prodavnici - rekao je Đuričko.

(Blic/Gloria.hr)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas