Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НИКО МИ НЕ ПОМАЖЕ": Познати певач после смрти сина доживео страшну несрећу због које је остао инвалид

Хрватски певач Здравко Шкендер (71) остао је инвалид и сада пролази кроз тежак период, о чему је једном приликом говорио

1725087942_Foto-Printscreen-YouTube-Radio-Aktual.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Радио Актуал
Oglas

- Певам када ме неко позове, превише наступа немам, волео бих их имати с обзиром на хитове. Требало бих радити сваки дан, поготово у Далмацији, а тренутно имам у селу или мањем граду фешту током лета. Имам наступа, али не онолико колико прижељкујем и колико сам заслужио - рекао је за РТЛ.хр.

Додао је да пева због љубави, а не новца иако је и он свима потребан те се пожалио се и на пензију која је страховито мала.

- Још певам из љубави, не због новца. Певам заиста из срца. Иако, не могу рећи, новац је свакоме потребан. У страховитој сам кризи. Немам велика примања, имам пензију, али то је толико смешно да једва од тога живим док платим режије и храну. Што се тиче наступа, проблем је хиперпродукција, пуно је музичара, данас се не гледа квалитет. Не гледа се како ко пева, него се наступи добијају по томе ко негде има везу. Тренутутно ми нико не помаже, не знам како ћу изаћи из финансијске кризе. Током каријере нисам стекао нека велика богатства, нажалост, јер сам све уложио у породицу, њихово одрастање - додао је.

Подсетимо, певача кроз цели живот прате трагедије. Изгубио је сина Томислава 2020. који је изненада преминуо у 39. години.

- Време које пролази не доноси заборав, већ љубав и сећање на тебе. Остаћеш вољен и никад заборављен. Твој тата - написао је певач на годишњицу смрти сина.У детињству је свирао џез трубу и од малих ногу је показивао интересовање и таленат за музику. Имао је свој бенд Ад Астра у коме је певао пратеће вокале и свирао бас гитару. Тренирао је фудбал у Шибенику, али 1980. године је доживео саобраћајну несрећу у Црној Гори. Један Здравков пријатељ је погинуо, а он је имао повреду кичме и остао је непокретан. Исте године је започео соло каријеру. 2010. године су му украли инвалидска колица вренда 3.000 евра, да би их непознати пролазник након два дана пронашао у локалном кварту како се са њима играју деца, након чега му их је вратио.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas