Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НИ ИМЕ НЕ СМЕМ ДА ЈОЈ СПОМЕНЕМ": Ево зашто супругу Ненада Јездића никада не виђамо у јавности

Глумац Ненад Јездић не крије да води складан и миран приватни живот, а своју породицу никада није експонирао јавности

1720165203_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-Nenad-Jezdic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Глумац Ненад Јездић дуго је присутан и активан на домаћој јавној сцени, а током његове дугогодишње каријере публика је имала прилике да га гледа и заволи у бројним разноликим улогама.Ипак, о приватном животу једног од најцењенијих глумаца своје генерације, мало тога се зна, како због чињенице да ретко даје интервјуе и при том брижљиво бира речи, тако и због тога што нема профил ни на једној друштвеној мрежи које, како је једном рекао, сматра "лажним светом".

Иако заједничке фотографије никада нису доспеле у јавност, глумац је већ четврт века у складном браку са супругом Саром, са којом је добио три ћерке и сина.Венчали су се 1996. године у манастиру Високи Дечани на Косову и Метохији, у присуству чланова породице и пријатеља, међу којима су биле бројне Ненадове колеге. О браку је говорио само једном.

- Када сам рекао 'да', да ли у цркви, пред сведоцима, у општини, сећам се своје прве помисли: 'Сад дај све од себе да ово твоје 'да' никада не буде укаљано - открио је једном приликом Ненад Јездић, који важи за верног мужа и узорног породичног човека.

Иако данас живи прилично лагодно, почетак брачног живота није деловао обећавајуће.

- Када смо супруга и ја прво дете стварали, кад смо се венчали и почињали породични живот, ми смо имали један тањир и једну виљушку. Она виљушку, а ја тањир. Или обрнуто, свеједно. Поента је да смо веровали у будућност. Треба веровати. Љубав не можеш да осетиш ако не верујеш. А битно је да то осетиш, јер сва задовољства долазе из испуњености човека љубављу за свог ближњег и из оне љубави коју добија од свог ближњег - испричао је једном приликом Ненад за "Хелло".

Глумац је једном приликом објаснио да Сара ни по коју це ну не жели да се експонира, те да се због тога са њим никада не појављује на догађајима у престоници.

- Она не воли да је спомињем ни по статусу који ужива у нашој брачној заједници, а камоли име да јој изговорим. Она је у овој причи ја, а ја сам она. То је суштина брачног живота - испричао је глумац.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas