Oglas
· · Komentari: 0

"NI IME NE SMEM DA JOJ SPOMENEM": Evo zašto suprugu Nenada Jezdića nikada ne viđamo u javnosti

Glumac Nenad Jezdić ne krije da vodi skladan i miran privatni život, a svoju porodicu nikada nije eksponirao javnosti

1720165203_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-Nenad-Jezdic.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Glumac Nenad Jezdić dugo je prisutan i aktivan na domaćoj javnoj sceni, a tokom njegove dugogodišnje karijere publika je imala prilike da ga gleda i zavoli u brojnim raznolikim ulogama.Ipak, o privatnom životu jednog od najcenjenijih glumaca svoje generacije, malo toga se zna, kako zbog činjenice da retko daje intervjue i pri tom brižljivo bira reči, tako i zbog toga što nema profil ni na jednoj društvenoj mreži koje, kako je jednom rekao, smatra "lažnim svetom".

Iako zajedničke fotografije nikada nisu dospele u javnost, glumac je već četvrt veka u skladnom braku sa suprugom Sarom, sa kojom je dobio tri ćerke i sina.Venčali su se 1996. godine u manastiru Visoki Dečani na Kosovu i Metohiji, u prisustvu članova porodice i prijatelja, među kojima su bile brojne Nenadove kolege. O braku je govorio samo jednom.

- Kada sam rekao 'da', da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: 'Sad daj sve od sebe da ovo tvoje 'da' nikada ne bude ukaljano - otkrio je jednom prilikom Nenad Jezdić, koji važi za vernog muža i uzornog porodičnog čoveka.

Iako danas živi prilično lagodno, početak bračnog života nije delovao obećavajuće.

- Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. LJubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg - ispričao je jednom prilikom Nenad za "Hello".

Glumac je jednom prilikom objasnio da Sara ni po koju ce nu ne želi da se eksponira, te da se zbog toga sa njim nikada ne pojavljuje na događajima u prestonici.

- Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - ispričao je glumac.

(Hello)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas