Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕКАДА ЈЕ ПЕВАЛА ПОД ШАТОРОМ: Данас је ВЕЛИКА ЗВЕЗДА а своју каријеру је овако почела (ВИДЕО)

Тању Савић су упознали у такмичењу Звезда Гранда, а сада је певачица објавила снимак из детињства и показала да је музика одувек била њен живот

1728030662_tanja-Savic-mala.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Певачица Тања Савић након такмичења у "Звездама Гранда" стекла је велику популарност, а данас је једна од највећих музичкх звезда на Балкану. Иако ју је јавност упознала тек кроз музичко такмичење, сада је певачица објавила снимак из детињства и показала да је музика одувек била њен живот.

Тања је објавила снимак када је први пут узела микрофон на свадби код брата.

- Имала сам само девет година када сам узела микрофон у руке код брата на свадби, и од тог тренутка па надаље се нисмо раздвајали. Музика је постала и остаће заувек мој живот, донела ми је много среће, омогућила да осетим љубав публике на свим континентима, а врхунац мог живота са музиком биће 23.11. У Арени, где ћемо заједно певати све оне песме које су обележиле наша дружења током последње две деценије- написала је Тања.

 

 

Она је током прве сезоне овог такмичења заузела високо треће место, али је остварила највећу каријеру. Бројни хитови и четири студијска албума стврстали су Тању у сам врх музичке сцене. Песма "Тако млада" винула ју је у небеса, а убрзо је постала миљеница публике.

Тања је у зениту популарности одлучила да прекине музичку каријеру и пресели се у Аустралију где се и венчала за Душана Јованчевића 2011. године. Они су добили два сина Максима и Ђорђа, а 2020. певачица је прошла кроз праву породичну драму, те је уследио развод. Данас ужива у љубави са пилотом.

Курир 

Бонус видео: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas