Oglas
· · Komentari: 0

NEKADA JE PEVALA POD ŠATOROM: Danas je VELIKA ZVEZDA a svoju karijeru je ovako počela (VIDEO)

Tanju Savić su upoznali u takmičenju Zvezda Granda, a sada je pevačica objavila snimak iz detinjstva i pokazala da je muzika oduvek bila njen život

1728030662_tanja-Savic-mala.png
Photo:printscreen/instagram
Oglas

Pevačica Tanja Savić nakon takmičenja u "Zvezdama Granda" stekla je veliku popularnost, a danas je jedna od najvećih muzičkh zvezda na Balkanu. Iako ju je javnost upoznala tek kroz muzičko takmičenje, sada je pevačica objavila snimak iz detinjstva i pokazala da je muzika oduvek bila njen život.

Tanja je objavila snimak kada je prvi put uzela mikrofon na svadbi kod brata.

- Imala sam samo devet godina kada sam uzela mikrofon u ruke kod brata na svadbi, i od tog trenutka pa nadalje se nismo razdvajali. Muzika je postala i ostaće zauvek moj život, donela mi je mnogo sreće, omogućila da osetim ljubav publike na svim kontinentima, a vrhunac mog života sa muzikom biće 23.11. U Areni, gde ćemo zajedno pevati sve one pesme koje su obeležile naša druženja tokom poslednje dve decenije- napisala je Tanja.

 

 

Ona je tokom prve sezone ovog takmičenja zauzela visoko treće mesto, ali je ostvarila najveću karijeru. Brojni hitovi i četiri studijska albuma stvrstali su Tanju u sam vrh muzičke scene. Pesma "Tako mlada" vinula ju je u nebesa, a ubrzo je postala miljenica publike.

Tanja je u zenitu popularnosti odlučila da prekine muzičku karijeru i preseli se u Australiju gde se i venčala za Dušana Jovančevića 2011. godine. Oni su dobili dva sina Maksima i Đorđa, a 2020. pevačica je prošla kroz pravu porodičnu dramu, te je usledio razvod. Danas uživa u ljubavi sa pilotom.

Kurir 

Bonus video: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas