Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НАША ЋЕРКА СЕ НЕ ЗОВЕ СЛУЧАЈНО ВЕРА": Слобода и Војин открили како је њихова старија наследница добила име

Ово име за Слободу и Војина има посебан значај

1724757408_Foto-Ataimages.rs-Vojin-i-Sloboda.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Омиљени глумачки пар Слобода и Војин Ћетковић у браку је од 12. маја 2008., када су се венчали у Цркви Василија Острошког на Бежанијској коси. У браку су добили ћерке Веру и Милу, које су близнакиње.

Наследнице држе даље од очију јавности, а Слобода је једном приликом за ТВ Храм открила како је изабрала име за старију ћерку.

Слобода је открила да су се она и Војин одлучили за име Вера због њихове дубоке вере у Бога.

- Наша ћерка се не зове случајно Вера. Било је пошто су близнакиње, која се прва роди, добиће то име - рекла је Слобода. Додала је да нису имали бабу по имену Вера, већ су име изабрали управо због значаја вере у њиховим животима.

Глумица је том приликом истакла да је свесна да ће њене ћерке једног дана напустити породични дом и кренути својим путем.

- Уз веру у Бога, надам се да ћу имати само повода да се поносим њима - додала је.Војин је, иначе, недавно причао о наследницама, а није крио колико је поносан на њих две, те истакао да ће их подржати ако крену у глумачке воде.

- Ћерке смо до сада држали далеко и од позоришта и од снимања. Само су пар пута биле на неком снимању, кад смо били на терену и кад их се ужелимо, па неко од нас двоје, ко не снима у том тренутку, их доведе да се видимо. Сматрам да дете које је талентовано тек са 18 година треба да одлучи да ли хоће да се бави глумом или не. Не раније, јер треба да имају нормално детињство и нормалну младост, да би после са сцене зрачили - истакао је он за "Вијести".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas