Oglas
· · Komentari: 0

"NAŠA ĆERKA SE NE ZOVE SLUČAJNO VERA": Sloboda i Vojin otkrili kako je njihova starija naslednica dobila ime

Ovo ime za Slobodu i Vojina ima poseban značaj

1724757408_Foto-Ataimages.rs-Vojin-i-Sloboda.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Omiljeni glumački par Sloboda i Vojin Ćetković u braku je od 12. maja 2008., kada su se venčali u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. U braku su dobili ćerke Veru i Milu, koje su bliznakinje.

Naslednice drže dalje od očiju javnosti, a Sloboda je jednom prilikom za TV Hram otkrila kako je izabrala ime za stariju ćerku.

Sloboda je otkrila da su se ona i Vojin odlučili za ime Vera zbog njihove duboke vere u Boga.

- Naša ćerka se ne zove slučajno Vera. Bilo je pošto su bliznakinje, koja se prva rodi, dobiće to ime - rekla je Sloboda. Dodala je da nisu imali babu po imenu Vera, već su ime izabrali upravo zbog značaja vere u njihovim životima.

Glumica je tom prilikom istakla da je svesna da će njene ćerke jednog dana napustiti porodični dom i krenuti svojim putem.

- Uz veru u Boga, nadam se da ću imati samo povoda da se ponosim njima - dodala je.Vojin je, inače, nedavno pričao o naslednicama, a nije krio koliko je ponosan na njih dve, te istakao da će ih podržati ako krenu u glumačke vode.

- Ćerke smo do sada držali daleko i od pozorišta i od snimanja. Samo su par puta bile na nekom snimanju, kad smo bili na terenu i kad ih se uželimo, pa neko od nas dvoje, ko ne snima u tom trenutku, ih dovede da se vidimo. Smatram da dete koje je talentovano tek sa 18 godina treba da odluči da li hoće da se bavi glumom ili ne. Ne ranije, jer treba da imaju normalno detinjstvo i normalnu mladost, da bi posle sa scene zračili - istakao je on za "Vijesti".

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas