Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈЛЕПШИ ГЛУМАЧКИ ПАРОВИ: Милена и Гага су ПОСТАЛИ СИМБОЛ ЉУБАВИ многима који су иза камере упловили у брак

Кад су пред крај 1971. године легендарни глумци Милена Дравић и Драган Николић искористили паузу за ручак током снимања новогодишњег ТВ филма "Како су се волеле две будале", рађеног по тексту Душка Радовића, и отишли у општину да изговоре судбоносно "да", нису ни слутили да ће постати симбол романтичне љубави која траје цео живот.

1723891844_3879473_milena-dravic_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Иако је њихов пример наизглед најближи идеалу, нису једине колеге које су упловиле у брачне воде. И није ништа необично да двоје глумаца буду супружници, али је занимљиво кад се нађу заједно испред камере.

Бранка Пујић и Драган Јовановић упознали су се још на Факултету драмских уметности, а како је глумац једном описао, одмах је знао да ће му Бранка бити жена. И заиста, њих двоје уживају у браку годинама, а плод њихове љубави је наследница Анђела, која је кренула стопама својих родитеља. Интересантно је било видети их као породицу и пред камером, у серији "Швиндлери".

Недавно се завршила трећа сезона серије "Тајне винове лозе", која је по оцени критичара пажњу публике привукла и због глумачке поделе. У главним улогама су Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић. Иако нису први пут заједно пред камером, у "Рањеном орлу" су играли супружнике на један дан, овде су пар који повезује заједнички син, али и наизглед снажна љубав која их после више од две деценије спаја поново.

Александра Томић и Андрија Милошевић дуго су били у вези и играли супружнике у серији "Слатке муке" кад су, уочи рођења сине Реље, стали на луди камен почетком 2022. године. Њих двоје срели су се пред камером и у ситкому "Лако је Ралету".

Милица Михајловић и Воја Брајовић упознали су се на снимању филма "Урнебесна трагедија", а након што су ступили у брак, заједно су радили и на серијама "Синђелићи" и најновијој трилер-мистерији "В (фау) ефекат". Док у "Синђелићима" свако има своју породицу, које се интензивно друже, у "В (фау) ефекту" нису имали заједничких сцена.

Олга Одановић и Драган Петровић Пеле упознали су се у позоришту, али их камера нешто није хтела заједно. Занимљиво је да су обоје играли у "Бољем животу". Драган Словенца, Бобиног друга из војске, а Олга колегиницу Гиге Моравца која се на путовању поводом 8. марта у Солуну заљубљује у Грка певача.

Тамара Драгичевић и Петар Бенчина срели су се, ништа неуобичајено, у позоришту. Иако је Петар неколико пута истицао да би веома волео да се са својом супругом нађе пред филмском камером, то се још није десило. Играли су обоје у серији "Војна академија", као и у филму "Тома", али без заједничких сцена.

Много је још бракова склопљено међу глумцима, неки су се и завршили. У животу можда заувек, али никад се не зна шта носи неки нови сценарио. Међу колегама које су одлучиле да их у животу тај папир не веже су и Јелена Ђокић и Светозар Цветковић, Марија Бергам и Радивоје Буквић, Весна Чипчић и Александар Алач, Дубравка Мијатовић и Горан Радаковић... Нажалост, Ању Мандић и Милорада Мандића раставио је његов рани вечни одлазак, баш као и Бранку Петрић и Бекима Фехмиуа.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas