Oglas
· · Komentari: 0

NAJLEPŠI GLUMAČKI PAROVI: Milena i Gaga su POSTALI SIMBOL LJUBAVI mnogima koji su iza kamere uplovili u brak

Kad su pred kraj 1971. godine legendarni glumci Milena Dravić i Dragan Nikolić iskoristili pauzu za ručak tokom snimanja novogodišnjeg TV filma "Kako su se volele dve budale", rađenog po tekstu Duška Radovića, i otišli u opštinu da izgovore sudbonosno "da", nisu ni slutili da će postati simbol romantične ljubavi koja traje ceo život.

1723891844_3879473_milena-dravic_ff.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Iako je njihov primer naizgled najbliži idealu, nisu jedine kolege koje su uplovile u bračne vode. I nije ništa neobično da dvoje glumaca budu supružnici, ali je zanimljivo kad se nađu zajedno ispred kamere.

Branka Pujić i Dragan Jovanović upoznali su se još na Fakultetu dramskih umetnosti, a kako je glumac jednom opisao, odmah je znao da će mu Branka biti žena. I zaista, njih dvoje uživaju u braku godinama, a plod njihove ljubavi je naslednica Anđela, koja je krenula stopama svojih roditelja. Interesantno je bilo videti ih kao porodicu i pred kamerom, u seriji "Švindleri".

Nedavno se završila treća sezona serije "Tajne vinove loze", koja je po oceni kritičara pažnju publike privukla i zbog glumačke podele. U glavnim ulogama su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković. Iako nisu prvi put zajedno pred kamerom, u "Ranjenom orlu" su igrali supružnike na jedan dan, ovde su par koji povezuje zajednički sin, ali i naizgled snažna ljubav koja ih posle više od dve decenije spaja ponovo.

Aleksandra Tomić i Andrija Milošević dugo su bili u vezi i igrali supružnike u seriji "Slatke muke" kad su, uoči rođenja sine Relje, stali na ludi kamen početkom 2022. godine. NJih dvoje sreli su se pred kamerom i u sitkomu "Lako je Raletu".

Milica Mihajlović i Voja Brajović upoznali su se na snimanju filma "Urnebesna tragedija", a nakon što su stupili u brak, zajedno su radili i na serijama "Sinđelići" i najnovijoj triler-misteriji "V (fau) efekat". Dok u "Sinđelićima" svako ima svoju porodicu, koje se intenzivno druže, u "V (fau) efektu" nisu imali zajedničkih scena.

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele upoznali su se u pozorištu, ali ih kamera nešto nije htela zajedno. Zanimljivo je da su oboje igrali u "Boljem životu". Dragan Slovenca, Bobinog druga iz vojske, a Olga koleginicu Gige Moravca koja se na putovanju povodom 8. marta u Solunu zaljubljuje u Grka pevača.

Tamara Dragičević i Petar Benčina sreli su se, ništa neuobičajeno, u pozorištu. Iako je Petar nekoliko puta isticao da bi veoma voleo da se sa svojom suprugom nađe pred filmskom kamerom, to se još nije desilo. Igrali su oboje u seriji "Vojna akademija", kao i u filmu "Toma", ali bez zajedničkih scena.

Mnogo je još brakova sklopljeno među glumcima, neki su se i završili. U životu možda zauvek, ali nikad se ne zna šta nosi neki novi scenario. Među kolegama koje su odlučile da ih u životu taj papir ne veže su i Jelena Đokić i Svetozar Cvetković, Marija Bergam i Radivoje Bukvić, Vesna Čipčić i Aleksandar Alač, Dubravka Mijatović i Goran Radaković... Nažalost, Anju Mandić i Milorada Mandića rastavio je njegov rani večni odlazak, baš kao i Branku Petrić i Bekima Fehmiua.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas