Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈБОЉИ ФРАЈЕРИ ХОЛИВУДА КРИЛИ ГЕЈ АФЕРУ: Браковима су прикривали трагове, а онда више нису могли да се суздрже

Легендардни холивудски глумац Кери Грант женио се пет пута, а жене су га просто обожавале. Међу њима су биле и лепотице којима је био опчињен цео свет као што су Софија Лорен и Грејс Кели.

1722849696_6c266b02ae32587ddab88f8eeb7a0c9868bb681d.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Oвај великан крио је велику тајну.

Мисериозна веза Керија Гранта и Рендолфа Скота

Кери Грант и Рендолф Скот имали су веома посебну везу, живели су заједно 12 година и заједно поседовали две куће, од којих је једна на плажи. Уживали су један поред другог, све док њихов однос није почео да изазива сумњу код јавности, да се иза имиџа двојице пожељних нежења који заједно проводе "луде" момачке дане, а који су неговали у медијима, заправо крије нешто друго.

Бен Медокс, новинар је написао текст којим је прикривено и између редова сугерисао да је њихова веза много више него само пријатељство. Ово је изазвало лавину злурадих коментара које су из филмске индустрије морали одмах угушити јер је у то време било јако лоше за имиџ.

Заташкавање спекулација о афери

Кери Грант се 1934. године оженио како би заташкао ове тврдње, а Рандолф Скот је наводно пао у депресију, када је чак покушао и да изврши самоубиство.

Ипак, Керијев нови брак, потрајао је само 14 месеци, а његова супруга је тврдила да је био насилан, незаинтересован за интимни живот и малтене стално под дејством алкохола. Након разовда, Кери Грант се поново вратио Рандолфу Скоту, а њихови публицисти су све заташкавали серијом текстова о томе како су многе лепе девојке и познате глумице виђене како у ситне сате напуштају њихову кућу на плажи.

"Кога он мисли да заварава", једном је бесно упитала озлоглашена трач колумнисткиња Хеда Хопер, алудирајући на спекулације да је глумац геј. Дебата о правој природи Грантове сексуалности бесни већ скоро читав један век.

Бракови као параван

Заједно су имали седам пропалих бракова. Ричард Блаквел познати модни критичар, једно време живео је са глумцима и по његовом сведочењу били су дубоко и веома заљубљени. Међутим, гласине о њиховој вези поново су постале јаке па су поново морали да се ожене како би то заташкали. Жене у Грантовом животу, као и његово једино дете - ћерка Џенифер Грант, инсистирали су да је био стрејт, али с друге стране постојала су сведочења хомосексуалних мушкараца који су тврдили да је другачије. Или су бар то прижељкивали...

Никада више нису живели заједно, али су били блиски пријатељи до краја живота. Током осамдесетих су их виђали у једном познатом ресторану где су долазили. Имали су сто у задњем делу ресторане где су проводили сате у разговору и држећи се за руке.

Нагађања о сексуалном опредељењу и данас трају. Иако се верује да се у Холивуду о томе говоркало током читаве његове каријере, један од његових биографа, Цхарлес Хигхам, тврди да је тек 1965. године чуо да се прича о Грантовим сексуалним навикама, и то од Марлен Дитрих која му је рекла “никада не бих могла да будем у вези са Грантом јер је хомосексуалац.”

У својој 82. години, Кери је доживео снажан мождани удар, док се припремао за наступ, и нажалост преминуо.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas