Oglas
· · Komentari: 0

NAJBOLJI FRAJERI HOLIVUDA KRILI GEJ AFERU: Brakovima su prikrivali tragove, a onda više nisu mogli da se suzdrže

Legendardni holivudski glumac Keri Grant ženio se pet puta, a žene su ga prosto obožavale. Među njima su bile i lepotice kojima je bio opčinjen ceo svet kao što su Sofija Loren i Grejs Keli.

1722849696_6c266b02ae32587ddab88f8eeb7a0c9868bb681d.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ovaj velikan krio je veliku tajnu.

Miseriozna veza Kerija Granta i Rendolfa Skota

Keri Grant i Rendolf Skot imali su veoma posebnu vezu, živeli su zajedno 12 godina i zajedno posedovali dve kuće, od kojih je jedna na plaži. Uživali su jedan pored drugog, sve dok njihov odnos nije počeo da izaziva sumnju kod javnosti, da se iza imidža dvojice poželjnih neženja koji zajedno provode "lude" momačke dane, a koji su negovali u medijima, zapravo krije nešto drugo.

Ben Medoks, novinar je napisao tekst kojim je prikriveno i između redova sugerisao da je njihova veza mnogo više nego samo prijateljstvo. Ovo je izazvalo lavinu zluradih komentara koje su iz filmske industrije morali odmah ugušiti jer je u to vreme bilo jako loše za imidž.

Zataškavanje spekulacija o aferi

Keri Grant se 1934. godine oženio kako bi zataškao ove tvrdnje, a Randolf Skot je navodno pao u depresiju, kada je čak pokušao i da izvrši samoubistvo.

Ipak, Kerijev novi brak, potrajao je samo 14 meseci, a njegova supruga je tvrdila da je bio nasilan, nezainteresovan za intimni život i maltene stalno pod dejstvom alkohola. Nakon razovda, Keri Grant se ponovo vratio Randolfu Skotu, a njihovi publicisti su sve zataškavali serijom tekstova o tome kako su mnoge lepe devojke i poznate glumice viđene kako u sitne sate napuštaju njihovu kuću na plaži.

"Koga on misli da zavarava", jednom je besno upitala ozloglašena trač kolumnistkinja Heda Hoper, aludirajući na spekulacije da je glumac gej. Debata o pravoj prirodi Grantove seksualnosti besni već skoro čitav jedan vek.

Brakovi kao paravan

Zajedno su imali sedam propalih brakova. Ričard Blakvel poznati modni kritičar, jedno vreme živeo je sa glumcima i po njegovom svedočenju bili su duboko i veoma zaljubljeni. Međutim, glasine o njihovoj vezi ponovo su postale jake pa su ponovo morali da se ožene kako bi to zataškali. Žene u Grantovom životu, kao i njegovo jedino dete - ćerka Dženifer Grant, insistirali su da je bio strejt, ali s druge strane postojala su svedočenja homoseksualnih muškaraca koji su tvrdili da je drugačije. Ili su bar to priželjkivali...

Nikada više nisu živeli zajedno, ali su bili bliski prijatelji do kraja života. Tokom osamdesetih su ih viđali u jednom poznatom restoranu gde su dolazili. Imali su sto u zadnjem delu restorane gde su provodili sate u razgovoru i držeći se za ruke.

Nagađanja o seksualnom opredeljenju i danas traju. Iako se veruje da se u Holivudu o tome govorkalo tokom čitave njegove karijere, jedan od njegovih biografa, Charles Higham, tvrdi da je tek 1965. godine čuo da se priča o Grantovim seksualnim navikama, i to od Marlen Ditrih koja mu je rekla “nikada ne bih mogla da budem u vezi sa Grantom jer je homoseksualac.”

U svojoj 82. godini, Keri je doživeo snažan moždani udar, dok se pripremao za nastup, i nažalost preminuo.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas