Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Надица Адемов ужива у другој трудноћи: "Испунила ми се жеља"

Певачица Надица Адемов ће ускоро постати мама по други пут

1721803185_nadica_ademov_29042024_0040.JPG
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Певачица Надица Адемов прошле године постала је мајка и на свет донела ћерку, којој је брачни пар дао име Мелина, а у њихову породицу ускоро стиже још једна беба којој се сви радују. Овог пута стиже син.

- Одлично сам и све издржавам, али изгледам одморно увек. Сада ми није први пут да пролазим кроз друго стање, тад ми је било другачије ништа нисам знала и шта ме чека. Сада друга трудноћа, спремна сам и знам шта ме чека - рекла је Надица Адемов за “Супер ТВ“ и открила каква је када је у другом стању.

- Нисам захтевна трудница. Познајем доста жена које стварно нешто траже у два или три ноћу, ја не. Нисам била захтевна ни у првој трудноћи, у девет што поједем и то је то. Некада не морам апсолутно ништа увече да једем, не тражи ми се.

Потајна жеља певачице је била да ћерки подари брата.

- Испунила ми се жеља да буде син и бићу најсрећнија особа на свету, неће ми ништа више после тога бити потребно. Супруг је рекао шта год буде, само да је живо и здраво, а ја сам рекла слажем се, али волела бих да буде дечак - рекла је она и додала да још нема у плану име које ће дати сину.

- Нисам смислила име, а за Мелину сам знала трећи или четврти месец. Гледала сам неки филм и рекла сам то је то и нисам размишљала. Кад је име у питању нема чија је последња, супруг и ја доносимо заједничке одлуке, да смо задовољни и не форсирам своје мишљење. Дам предлог и он се сложи или коментарише па се касније сложи.

Надица откива да је супруг тај који јој увек испуњава жеље.

- Супруг ми испуњава жеље за сада, шта ће бити даље видећемо. Нећу много да га хвалим, откуд знам, можда се човек промени - каже Надица кроз осмех и додаје:

- Он се увек труди и не могу да кажем криво. Када је био Дан заљубљених он је купио две руже и то је била Мелинина прва ружа и ту ме је некако купио највише. Што се тиче мене, мање-више, мени није потребно ништа да поклони. Највише се радујем када се њој поклања пажња јер она је нама мезимица. Сви смо окренути њој и највећа је срећа када се њој поклони, нисам ја битна.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas