Oglas
· · Komentari: 0

Nadica Ademov uživa u drugoj trudnoći: "Ispunila mi se želja"

Pevačica Nadica Ademov će uskoro postati mama po drugi put

1721803185_nadica_ademov_29042024_0040.JPG
Foto: ATA images/ A.A.
Oglas

Pevačica Nadica Ademov prošle godine postala je majka i na svet donela ćerku, kojoj je bračni par dao ime Melina, a u njihovu porodicu uskoro stiže još jedna beba kojoj se svi raduju. Ovog puta stiže sin.

- Odlično sam i sve izdržavam, ali izgledam odmorno uvek. Sada mi nije prvi put da prolazim kroz drugo stanje, tad mi je bilo drugačije ništa nisam znala i šta me čeka. Sada druga trudnoća, spremna sam i znam šta me čeka - rekla je Nadica Ademov za “Super TV“ i otkrila kakva je kada je u drugom stanju.

- Nisam zahtevna trudnica. Poznajem dosta žena koje stvarno nešto traže u dva ili tri noću, ja ne. Nisam bila zahtevna ni u prvoj trudnoći, u devet što pojedem i to je to. Nekada ne moram apsolutno ništa uveče da jedem, ne traži mi se.

Potajna želja pevačice je bila da ćerki podari brata.

- Ispunila mi se želja da bude sin i biću najsrećnija osoba na svetu, neće mi ništa više posle toga biti potrebno. Suprug je rekao šta god bude, samo da je živo i zdravo, a ja sam rekla slažem se, ali volela bih da bude dečak - rekla je ona i dodala da još nema u planu ime koje će dati sinu.

- Nisam smislila ime, a za Melinu sam znala treći ili četvrti mesec. Gledala sam neki film i rekla sam to je to i nisam razmišljala. Kad je ime u pitanju nema čija je poslednja, suprug i ja donosimo zajedničke odluke, da smo zadovoljni i ne forsiram svoje mišljenje. Dam predlog i on se složi ili komentariše pa se kasnije složi.

Nadica otkiva da je suprug taj koji joj uvek ispunjava želje.

- Suprug mi ispunjava želje za sada, šta će biti dalje videćemo. Neću mnogo da ga hvalim, otkud znam, možda se čovek promeni - kaže Nadica kroz osmeh i dodaje:

- On se uvek trudi i ne mogu da kažem krivo. Kada je bio Dan zaljubljenih on je kupio dve ruže i to je bila Melinina prva ruža i tu me je nekako kupio najviše. Što se tiče mene, manje-više, meni nije potrebno ništa da pokloni. Najviše se radujem kada se njoj poklanja pažnja jer ona je nama mezimica. Svi smo okrenuti njoj i najveća je sreća kada se njoj pokloni, nisam ja bitna.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas