Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МОЈА ПОРОДИЦА ЈЕ ИМАЛА САМО ЈЕДАН УСЛОВ": Мирка Васиљевић о првим успесима - почела је да зарађује са само 13 година

Погледајте шта је глумица морала да уради да би јој родитељи дозволили да се тако млада бави глумом

1726036996_1720162909_1710404775_Foto-Ataiamges.rs-Mirka-Vasiljevic--1-.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Мирка Васиљевић недравно је говорила о својим темељима, сећањима из раног детињства, правим мерама вредности и породици која је у њу све саткала.

Присетила се детињства и открила колико су и деци значајни њени родитељи и фамилијарно окуплање које практикују колико год им то време и обавезе дозвољавају.

- Мојој деци су на првом месту прабаба и прадеда јер они могу највише да их размазе. Они имају најмању одговорност, баба и деда мало већу и ми као родитељи, највећу. Код њих крше правила и раде све како пожеле, те се њима највише и радују. Зато је то посебно време када смо сви заједно, када се посвећујемо и уживамо у времену које нам преко целе године недостаје. Увек смо подршка и љубав једни другима, сви функционишемо као тим и онда су успеси загарантовани. Такав темељ пружа мањак стреса и сигурност да некога увек имаш поред себе и да увек можеш да некога да се ослониш. Заједнички ручак није само тек тако осмишљен, већ је то једна посебна прича и емоција. Можда некада делује, као да се само једе, али заправо је потпуно супротно. И своју децу учим да су они један тим, могу да имају различита мишљења и неспоразуме, али чим се то заврши, љубав преовлада.

Мирка је евоцирала успомене и открила колико јој је породица помогла да буде оно што је данас.

- Имала сам сплет несвакидашњих околности и разне ситуације које су ме обликовале и натерале да брже сазрим. Као девојчица са 13 година била сам неко ко је већ имао свој посао, а да бисмо радили и били добри у свом послу морамо да имамо свест, преданост, вредност. Моја породица је сматрала да је то допустиво само ако испуним прво све своје основне обавезе. Фолклор, школа и језици били су на првом месту, па онда снимања, глума и све остало што иде уз то. Ја сам у томе уживала и желела сам да тога има што више у мом животу, те сам морала све претходно да завршим како бих уживала у својим жељама. Брзо сам постала препознатљива што је носило и добре и лоше стране медаље. Добијала сам и овакве и онакве коментаре од колега, људи на улици и то ме је натерало да раније сазрим. Бескрајно сам срећна и захвална Богу што сам имала добру и стабилну породицу која ми је помогла и много разговарала са мном. Ти разговори су ми некада били предуги и деловали су беспотребно, али са ове дистанце разумем колико су заправо били неопходни - говорила је глумица и проговорила о упознавању са Вујадином:

- Такође, још један сплет околности је био да упознам Вујадина који је имао сличну причу као ја, те смо се у старту одлично разумели. И он је као јако млад имао посао, много одрицања и посвећености како би би био успешан професионални спортиста. Обоје смо имали одговорности, освешћење које је свесно и несвесно утицало на нас. Мислим да све то из куће, ми несвесно упијемо и носимо са собом, то нам временом постане модел, а мањи део је то нешто свесно што видимо и чујемо кроз догађаје и причу. Са друге стране, одувек сам учила да људи који нас окружују такође учествују у нашем формирању. Доста људи је утицало на мене, али највише породица. Они су се одрицали својих неких ствари да бих ја свуда стигла и све радила квалитетно. Бака и дека, тетка, сви су учествовали, они су били мој тим иза камера. Дала сам све од себе да моје понашање, успех и живот буде начин да им се одужим за све оно што су у мене улагали. Самим тим и своју децу, несвесно и свесно учим том истом моделу. Породица је најважнија јер ће увек имати разумевања и љубави за вас.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas