Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАНИЈАК ПРЕСРЕО МАЛОЛЕТНУ ЋЕРКУ НАШЕГ ГЛУМЦА: Све ПРИЈАВИО ПОЛИЦИЈИ, открио детаље, па АПЕЛОВАО НА СВЕ

Глумац Пеђа Дамњановић, који је отац је троје деце, открио да је био у полицији како би пријавио манијака који је пресрео његову ћерку.

1721393545_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

- Манијака је свуда и очигледно све више, тога смо свесни, али шаљем опет апел и упозорење највише због деце. На Бановом брду се опет појавио један такав коме је место у установи, али га очигледно још нису уловили и сместили где му је место - започео је Пеђа причу на Инстаграму, па наставио:

- Наиме, моју ћерку која има 15 година пресрео је малопре на Бановом брду "човек" и ухватио је за руку. Рекао јој је да је много лепа да морају да се упознају, да мора да му да њен број телефона. Она је у паници размишљала да ли је паметно да одмах почне да вришти и отима се, ипак, била је прибрана и рекла му је да је малолетна и да је пусти. Покушао је још да је задржи и када је рекла да је зове тата, пустио ју је. Пријавио сам одмах полицији, они сад патролирају тим крајем, али свакако разговарајте са децом о тим ситуацији и причајте им да стално свуда иду у групи.

Подсетимо, глумац се прошле године развео од супруге након 17 година брака.

- Са својом бившом супругом имам феноменалан однос и са те стране ми ништа није засметало. Ми се свакодневно дружимо, свакодневно идемо на ручкове, пијемо кафе, договарамо се за путовања, помажемо једно другоме, волимо се, једино што не живимо заједно и целој тој ситуацији је бенефит да се мање свађамо - истакао је он у емисији "Мој дан- Блиц дан":

(Блиц)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas