Oglas
· · Komentari: 0

MANIJAK PRESREO MALOLETNU ĆERKU NAŠEG GLUMCA: Sve PRIJAVIO POLICIJI, otkrio detalje, pa APELOVAO NA SVE

Glumac Peđa Damnjanović, koji je otac je troje dece, otkrio da je bio u policiji kako bi prijavio manijaka koji je presreo njegovu ćerku.

1721393545_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

- Manijaka je svuda i očigledno sve više, toga smo svesni, ali šaljem opet apel i upozorenje najviše zbog dece. Na Banovom brdu se opet pojavio jedan takav kome je mesto u ustanovi, ali ga očigledno još nisu ulovili i smestili gde mu je mesto - započeo je Peđa priču na Instagramu, pa nastavio:

- Naime, moju ćerku koja ima 15 godina presreo je malopre na Banovom brdu "čovek" i uhvatio je za ruku. Rekao joj je da je mnogo lepa da moraju da se upoznaju, da mora da mu da njen broj telefona. Ona je u panici razmišljala da li je pametno da odmah počne da vrišti i otima se, ipak, bila je pribrana i rekla mu je da je maloletna i da je pusti. Pokušao je još da je zadrži i kada je rekla da je zove tata, pustio ju je. Prijavio sam odmah policiji, oni sad patroliraju tim krajem, ali svakako razgovarajte sa decom o tim situaciji i pričajte im da stalno svuda idu u grupi.

Podsetimo, glumac se prošle godine razveo od supruge nakon 17 godina braka.

- Sa svojom bivšom suprugom imam fenomenalan odnos i sa te strane mi ništa nije zasmetalo. Mi se svakodnevno družimo, svakodnevno idemo na ručkove, pijemo kafe, dogovaramo se za putovanja, pomažemo jedno drugome, volimo se, jedino što ne živimo zajedno i celoj toj situaciji je benefit da se manje svađamo - istakao je on u emisiji "Moj dan- Blic dan":

(Blic)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas