Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАЈКА МУ УМРЛА НА РУКАМА: "Најтеже је кад уђеш у празну кућу, тамо више нема никога" (ВИДЕО)

"Уђеш у празну кућу, ухватиш се за довратак и плачеш да те нико не види."

1729854856_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-V.-Danilov.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А./ В. Данилов
Oglas

Глумац Славиша Чуровић смогао је снаге да проговори о болној теми и открио да се пре нешто мање од деценију суочио са великом животом трагедијом.

Славиша је гостовао у 18. епизоди емисије "Бинџ" компаније Новости и тада открио непознате детаље из свог живота, а између осталог, глумац је истакао да је губитак родитеља за њега био најтужнији и најболнији тренутак у животу.

- Најтужнији си када ти оде мајка, као мени са 60 година, а онда када ти оде отац четири године касније, када уђеш у кућу у којој су некада живели, а она празна - нема никога... Уђеш у празну кућу, ухватиш се за довратак и плачеш да те нико не види. Тако смо ми у Црној Гори васпитани: "Ћути тамо, у ћошак", започео је причу Славиша, па додао:

- Загрлиш брата, па се исплачеш, јер жив мора да живи. Нема тамо у прошлости ништа. Да можемо да се вратимо у прошлост и нешто исправимо, ја бих исправио 300 ствари. Могу само да жалим и да се извиним, али не могу да поправим.

 - Мајка ми је умла на рукама, дуго је патила, а била је дивна особа - најдивнија коју сам знао. Не зато што ми је мајка, али један пријатељ је рекао: "Умрла је најбоља жена у кругу од 500 километара", рекао је глумац у емисији "Бинџ".

Цео интервју са Славишом Чуровићем можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу.

 

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas