Oglas
· · Komentari: 0

MAJKA MU UMRLA NA RUKAMA: "Najteže je kad uđeš u praznu kuću, tamo više nema nikoga" (VIDEO)

"Uđeš u praznu kuću, uhvatiš se za dovratak i plačeš da te niko ne vidi."

1729854856_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-V.-Danilov.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A./ V. Danilov
Oglas

Glumac Slaviša Čurović smogao je snage da progovori o bolnoj temi i otkrio da se pre nešto manje od deceniju suočio sa velikom životom tragedijom.

Slaviša je gostovao u 18. epizodi emisije "Bindž" kompanije Novosti i tada otkrio nepoznate detalje iz svog života, a između ostalog, glumac je istakao da je gubitak roditelja za njega bio najtužniji i najbolniji trenutak u životu.

- Najtužniji si kada ti ode majka, kao meni sa 60 godina, a onda kada ti ode otac četiri godine kasnije, kada uđeš u kuću u kojoj su nekada živeli, a ona prazna - nema nikoga... Uđeš u praznu kuću, uhvatiš se za dovratak i plačeš da te niko ne vidi. Tako smo mi u Crnoj Gori vaspitani: "Ćuti tamo, u ćošak", započeo je priču Slaviša, pa dodao:

- Zagrliš brata, pa se isplačeš, jer živ mora da živi. Nema tamo u prošlosti ništa. Da možemo da se vratimo u prošlost i nešto ispravimo, ja bih ispravio 300 stvari. Mogu samo da žalim i da se izvinim, ali ne mogu da popravim.

 - Majka mi je umla na rukama, dugo je patila, a bila je divna osoba - najdivnija koju sam znao. Ne zato što mi je majka, ali jedan prijatelj je rekao: "Umrla je najbolja žena u krugu od 500 kilometara", rekao je glumac u emisiji "Bindž".

Ceo intervju sa Slavišom Čurovićem možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu.

 

Iz nedelje u nedelju u emisiji "Bindž" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas