Oglas
· · Komentari: 0

KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD BORE: Nikola Rokvić, Ceca i Nataša Bekvalac uputili dirljive poruke - "Večna ti slava" (FOTO)

Bora Đorđević je preminuo danas u 72. godini i iza sebe je ostaio veliku prazninu

1725442795_Foto-Ataimages.rs-A.A.-A.H.-M.M.jpg
Foto Ataimages.rs/ A.A./ A.H./ M.M.
Oglas

Bora Đorđević je preminuo danas 4. septebra, a tužne vesti je objavila zvanična stranica grupe "Riblja čorba":

- Poštovani prijatelji, sa tugom i žalošću obaveštavamo vas da nas je napustio naš prijatelj i brat, Borisav Bora Đorđević. Počivaj u miru dragi naš Boki. Borisav Bora Đorđević. 01.11.1952- 04.09.2024 - piše u objavi.

Brojne kolege i prijatelji se opraštaju od njega. Nikola Rokvić je na svom Instagram profilu objavio fotografiju Bore i Đoleta Balaševića, a ispod nje ostavio emotivan opis.

- Nebesko carstvo dobija još jednog velikog pesnika…Kažu Sveti oci, da u večnost odlazimo u svom najboljem svetlu, da smo tamo najbolja moguća verzija nas samih i da se tada otključava naš potpuni potencijal… U to duboko verujem… A šta nama ovde ostaje… Da što više vremena provodimo u sadašnjem trenutku bez osude koja nas vraća u nazad i stvara nam nemir kao i brige koja nas tera da živimo u budućnosti bez mira! Gde nema mira tu nema ni Božije blagodati… Sada i ovde nam ostaje molitva! “Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj me” Pomiluj Gospode i novopredstavljenog slugu Borisava! Večna ti slava!!! - napisao je Nikola Rokvić.

Od legendarnog pevača se oprostila i Svetlana Ceca Ražnatović koja je objavila njihovu zajedničnu fotografiju.

 - Zbogom dragi moj prijatelju, legendo...Bio si za mene veliki umetnik - napisala je ona.

Foto: Printscreen/ Instagram - cecaraznatovic

Nataša Bekvalac je objavila stihove jedne od Borinih najpopularnijih pesama "Pogledaj dom svoj anđele".

Foto: Printscreen/ Instagram - bekvalceva

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas