Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КО ЈЕ ЗГОДНИ ТЕЛОХРАНИТЕЉ ДОНАЛДА ТРАМПА? Изгледа као главни лик из серије, а његова храброст је одушевила цео свет (ВИДЕО)

Вест о покушају убиства Доналда Трампа изненадила је цео свет, а један човек је заслужио све похвале због своје храбрости

1721039120_Foto-Profimedia-Printscreen-TikTok-l4ur4le4.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ ТикТок - л4ур4ле4
Oglas

Доналд Трамп је погођен у уво током митинга у Пенсилванији. Ова вест је брзо одјекнула светом, а све очи су после пуцњаве биле упрте у чланове Тајне службе који су брзо одреаговали и заштитили Трампа својим телима.

Убрзо након тога су откривени и детаљи конверзације која се дешавала између њих и председничком кандидата током немилог догађаја.

"Сагните се, сагните се, сагните се", рекао је један агент, после чега се чуо још један пуцањ и женски врисак. Чули су се и гласови више агената тајне службе, један који каже "устаните" и други који говори "степенице су спремне".

Након што је чуо да је нападач оборен, Трамп и агенти су устали, а Си Ен Ен наводи, на основу аудио снимка, шта су затим републикански председнички кандидат и агенти Тајне службе говорили.

"Чекајте да узмем ципеле, чекајте да узмем ципеле", рекао је Трамп, за чим је агент рекао: "Имам Вас господине, имам Вас господине".

Пошто је Трамп поново тражио да узме обућу, други агент је рекао "Чекајте, глава Вам је крвава".

"Морамо да се преместимо...", рекао је затим агент, а Трамп је на то поново рекао :"Пустите ме да узмем ципеле".

Трамп је стиснуте и уздигнуте песнице ка публици три пут изговорио "Борба", наишавши на повике одобравања присутних.

Трамп и тим Тајне службе су на крају отишли са подијума ка возилима, док је публика узвикивала "САД, САД, САД".

Један од чланова тима Тајне службе се посебно истакао по својој храбрости и оданости, али и по томе што изгледа као главни лик америчке крими серије.

 

@л4ур4ле4 Yеа бут wхо ос тхис гуy анд wхy ис хис хаир со перфецт? #трумпсхоотинг #бутлерпа #трумпраллy #ассасинатионаттемпт #сецретсервице #јулy132024 #2024елецтион #цомедy #сатире ♬ оригинал соунд - Лаура Леа

Плавокоси агент је својим телом заштитио Трампа и обавио свој посао на прави начин.

Овим поводом огласила се и бивша прва дама, Меланија Трамп, која је имала јасну поруку.

- Када сам гледала тај насилни метак како погађа мог супруга Доналда, схватила сам да је мој живот, и живот Барона, био на ивици разорне промене. Захвална сам храбрим агентима тајне службе и службеницима закона који су ризиковали своје животе да заштите мог супруга - написала је она на друштвеној мрежи X.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas