Oglas
· · Komentari: 0

KO JE ZGODNI TELOHRANITELJ DONALDA TRAMPA? Izgleda kao glavni lik iz serije, a njegova hrabrost je oduševila ceo svet (VIDEO)

Vest o pokušaju ubistva Donalda Trampa iznenadila je ceo svet, a jedan čovek je zaslužio sve pohvale zbog svoje hrabrosti

1721039120_Foto-Profimedia-Printscreen-TikTok-l4ur4le4.jpg
Foto: Profimedia, Printscreen/ TikTok - l4ur4le4
Oglas

Donald Tramp je pogođen u uvo tokom mitinga u Pensilvaniji. Ova vest je brzo odjeknula svetom, a sve oči su posle pucnjave bile uprte u članove Tajne službe koji su brzo odreagovali i zaštitili Trampa svojim telima.

Ubrzo nakon toga su otkriveni i detalji konverzacije koja se dešavala između njih i predsedničkom kandidata tokom nemilog događaja.

"Sagnite se, sagnite se, sagnite se", rekao je jedan agent, posle čega se čuo još jedan pucanj i ženski vrisak. Čuli su se i glasovi više agenata tajne službe, jedan koji kaže "ustanite" i drugi koji govori "stepenice su spremne".

Nakon što je čuo da je napadač oboren, Tramp i agenti su ustali, a Si En En navodi, na osnovu audio snimka, šta su zatim republikanski predsednički kandidat i agenti Tajne službe govorili.

"Čekajte da uzmem cipele, čekajte da uzmem cipele", rekao je Tramp, za čim je agent rekao: "Imam Vas gospodine, imam Vas gospodine".

Pošto je Tramp ponovo tražio da uzme obuću, drugi agent je rekao "Čekajte, glava Vam je krvava".

"Moramo da se premestimo...", rekao je zatim agent, a Tramp je na to ponovo rekao :"Pustite me da uzmem cipele".

Tramp je stisnute i uzdignute pesnice ka publici tri put izgovorio "Borba", naišavši na povike odobravanja prisutnih.

Tramp i tim Tajne službe su na kraju otišli sa podijuma ka vozilima, dok je publika uzvikivala "SAD, SAD, SAD".

Jedan od članova tima Tajne službe se posebno istakao po svojoj hrabrosti i odanosti, ali i po tome što izgleda kao glavni lik američke krimi serije.

 

@l4ur4le4 Yea but who os this guy and why is his hair so perfect? #trumpshooting #butlerpa #trumprally #assasinationattempt #secretservice #july132024 #2024election #comedy #satire ♬ original sound - Laura Lea

Plavokosi agent je svojim telom zaštitio Trampa i obavio svoj posao na pravi način.

Ovim povodom oglasila se i bivša prva dama, Melanija Tramp, koja je imala jasnu poruku.

- Kada sam gledala taj nasilni metak kako pogađa mog supruga Donalda, shvatila sam da je moj život, i život Barona, bio na ivici razorne promene. Zahvalna sam hrabrim agentima tajne službe i službenicima zakona koji su rizikovali svoje živote da zaštite mog supruga - napisala je ona na društvenoj mreži X.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas