Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КО ЈЕ СУПРУГА ЛАНЕТА ЈОВАНОВИЋА? Борили се за потомство, изгубили бебу, а сада имају три сина од којих је један Звездин фудбалер (ФОТО)

Милан Лане Јовановић и његова супруга Наташа су се упознали 2000. године, а она је једном приликом открила да га је тада доживљавала као дете.

1727086647_Foto-Arhiva-Novosti-D.Dozet.jpg
Фото: Архива Новости/ Д.Дозет
Oglas

Милан Лане Јовановић је био један од наших најбољих фудбалера који иза себе има богату каријеру. Са супругом Наташом има три сина Лазара, Душана и Милоша.

Лазар је несумњиво кренуо очевим стопама и сада игра за "Црвену звезду", док је таленат за фудбал показао и средњи син Душан.

- Лазар је потписао, нека му је са срећом, даће Бог да буде бољи од мене - рекао је Лане за Спорт Клуб пре неколико година.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - лакињос_10

Стуб породице славног фудбалера је свакако његова супруга Наташа. Њих двоје су се упознали 2000. године на свадби њене куме Светлане и његовог тадашњег клупског друга Бориса Васковића.

Њему је тада било 19, а њој четири године више.

- Доживљавала сам га као дете, мада ме је и тада фасцинирала његова памет по којој се издвајао од осталих фудбалера - рекла је Наташа у једном интервјуу.

Милан и Наташа одувек су маштали о великој породици, а од тога нису одустали чак ни када су пре пет година изгубили бебу. Заједно су, како кажу, прошли кроз тај болан период у ком је највеће бреме понела фудбалерова супруга.

Фото: Д.Дозет

- Када се то десило, нисмо поклекли и потом смо добили још једног сина. Победила је наша жеља да имамо велику породицу - изјавили су њих двоје када је на свет дошао Милош.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas