Oglas
· · Komentari: 0

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)

Milan Lane Jovanović i njegova supruga Nataša su se upoznali 2000. godine, a ona je jednom prilikom otkrila da ga je tada doživljavala kao dete.

1727086647_Foto-Arhiva-Novosti-D.Dozet.jpg
Foto: Arhiva Novosti/ D.Dozet
Oglas

Milan Lane Jovanović je bio jedan od naših najboljih fudbalera koji iza sebe ima bogatu karijeru. Sa suprugom Natašom ima tri sina Lazara, Dušana i Miloša.

Lazar je nesumnjivo krenuo očevim stopama i sada igra za "Crvenu zvezdu", dok je talenat za fudbal pokazao i srednji sin Dušan.

- Lazar je potpisao, neka mu je sa srećom, daće Bog da bude bolji od mene - rekao je Lane za Sport Klub pre nekoliko godina.

Foto: Printscreen/ Instagram - lakinjos_10

Stub porodice slavnog fudbalera je svakako njegova supruga Nataša. NJih dvoje su se upoznali 2000. godine na svadbi njene kume Svetlane i njegovog tadašnjeg klupskog druga Borisa Vaskovića.

NJemu je tada bilo 19, a njoj četiri godine više.

- Doživljavala sam ga kao dete, mada me je i tada fascinirala njegova pamet po kojoj se izdvajao od ostalih fudbalera - rekla je Nataša u jednom intervjuu.

Milan i Nataša oduvek su maštali o velikoj porodici, a od toga nisu odustali čak ni kada su pre pet godina izgubili bebu. Zajedno su, kako kažu, prošli kroz taj bolan period u kom je najveće breme ponela fudbalerova supruga.

Foto: D.Dozet

- Kada se to desilo, nismo poklekli i potom smo dobili još jednog sina. Pobedila je naša želja da imamo veliku porodicu - izjavili su njih dvoje kada je na svet došao Miloš.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas